- 10 Eylül 2009
- 335
- 1
- Konu Sahibi Astronomer
tabi bir de acımasızca keselemeye başladım her yanımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım benim ya ben geçen yaz o dediğin ürünün aynısını bi kozmetikçide denedim.. ama malesef hayalkırıklığı en doğal duracak tonu bile çok yapmacık duruyor.. malesef o kadar belirgin ki bacaklarımdaki benekler, onu sürüp çıktım kozmetikçiden, eve gelene kadar gene güneşte belirdiler.. (kendiliğinden oluyor işte annemde de var, kıl kökleri kalın kalın bizde, ki ben esmer ve kalın tel saçlı filan da değilim, güya ) benim cildim beyaz ve soluk renklidir.. o yüzden o spreylerin rengi fazla canlı kaçtı bana.. ama keşke hayatımın sonuna kadar kurtulabilsem dicem şu lekelerden yapay bi gizleme makyaj olmadan..
o yüzden bugün gittim madecassol aldım tedbirli davranarak sürdüm bacaklara, birkaç güne belli eder.. kalçamdaki çatlaklara da tabi.. önümüzdeki hafta neutrogenanin nemlendiricisini alacağım o zamana kadar evde kalmış bir st. ives yağsız hypo allergenic nemlendirici losyon buldum, onu kullanıcam :44:
masaj da işe yarar aslında bacak rengini düzenlemekte canım. aldığın kremleri,ya da doğal yağları mutlaka masaj yaparak sür,kan dolaşımın canlansın