- 25 Ocak 2008
- 912
- 53
-
- Konu Sahibi beyaz toprak
canım aynı sorun bende de vardı.
hemde nasıl. yolunmuş tavuk gibi görünen mor mor kıl kökleri gözüken korkunç bacaklar
naptıysam olmadı, sir yaptım pfb vanish kullandım, yağladım, masaj yaptım, tretin, arapkızı vs sürdüm..
hepsi azıcık işe yarıyomuş gibi geldi ama yok yani sonra yine aynı.
şimdi lazer epilasyona başladım; o görüntü inanamadığım bir biçimde gitti. düzeldi o pürüzlü yüzey.
ama şimdi de söyle bir sorun var. tamam gitti o deri ama 8 seans oldu benim tüyler bitmedi ve anladım ki lazer tüyleri bitirecek falan değil. azalttı inceltti ama asla bitireni görmedim; ne ben ne arkadaşlarım.
lazer seanslarım bitince yine aynı olacak diye korkuyorum..
Maalesef canım, lazerle alınan tüyler bir süre sonra bittiysede yeniden çıkıyor, en güveniliri iğneli epilasyondur fakat ne yazıkki o da iz bırakabiliyor...ben bunu heryerde yazıyorum ama nedense bazı arkadaşlar(özellikle güzellik uzmanları ve epilasyona iyi para kaptırmış olanlar) beni gerçekleri yazdığım için topa tutuyor, ben güzellik uzmanıyım neticede eğer bu işi yapmıyorsam işin gerçeklerini bilip insanları afadersiniz kazıklama yoluna gidecek yapıda bir insan olmadığım içindir.Aynı şekilde bu makineli zayıflama terapilerine falanda inanmayın lütfen...
Bende iğneli epilasyon uzmanıyım canım ve yıllarımı bu mesleğe adadım hala da devam ediyorum ve en eski, eski olduğu kadar da en güvenilir yöntemin iğneli epilasyon olduğunu bu sitede birçok forumda bende söyledim. Ama bu konuda sanırım ehil olmayan, kısa süreli eğitimlerle biran önce kazanç sağlamayı amaçlayan fakat sağlıkla oyun olmayacağının bilincinde olmayan kardeşlerimizin mesleğimize ve tabii bayanlarımıza verdiği çok büyük zararlar mevcut ki bende sürekli sabit endişeler ile karşılaşıyorum. Ben bayanlarımızı bilinçlendirmek konusunda kararlıyım ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum bu yüzdende galiba bana müraacat edip de pürüzsüz cilde sahip olma mutluluğunu yaşayan dostlarımdan yardım istiyeceğim. Bir başka ve daha önemli bir problemde galiba ülkemizde iğneli epilasyon konusunda ki uzmanların sayısının çok çok az olması. Bu siteye girdiğimden beri inanın aklıma gerçek uzmanları biraraya getirme düşüncesi girdi. Dayanışma olmassa çok yakın bir zamanda şu an bir elin parmakları kadar az olanlarda yok olup gidecek malesef.. Tüm arkadaşlara sağlıklı günler dilerim.
tuz iyi de zeytinyağı kılları iyice besler valla... pürüzsüz olalım derken. gürbüzleşmiyek bu sefer.. :sm_cool:Arkadaslar aynı sorun bendede var size bi tavsiyem var.Aktarcılarda deniz tuzu satılından alıp bır kasenın ıcıınde zeytınyağıyla karıstırıosunuz.Cok guzel bır peelıng olusuyor.jel kıvamında.banyoda o kıvamdan avuç avuç alıp bacaklarınızı hızlı hızlı ovuosunuzz.Bir iki denemeden sonra farkı goreceksınız.