- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi beyaz toprak
-
merhaba, benim bacaklarımda da kırmızı sivilce tarzında bişeyler var, ve bu sivilce gibi duran kırmızı yerlerden de tüyler çıkıyor, batık desem değil bunun adı ne oluyor ee düzenli olarak kese de yapıyorum ama bu kırmızı sivilce tarzı şeyler gitmiyor,krem mi uygulamalıyım, birde tüy almadığım yerlerde de sivilceler var ve bazıları diğerlerine göre daha büyük ama yüzde çıkan sivilcelr kadar büyük ve belirgin değiller ama bi yerde çok olduğunu için uzaktan kırmızı nokta şekline duruyolar acaba cildim kuru olduğu için neme filan mı ihtiyacı var , bunun adını yada neler yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan var mı? teşekkürler
Bİ Üst baŞlıktada Önerdİm kızlar hametan adlı İlacı kullanın ama bolca sÜrÜn yıkamayın sİlmeyİn...
arkadaşlar ağdadan sonra olsun makinayla aldıktan sonra bacaklarımda tavuk yolunmuş görünümü oluyo tavuk derisi gibi çok rahatsız edici bunu giderecek pürüzsüz bir bacak olması için yapabileceğim tavsiyeleriniz varmı şimdiden teşekürler..
evet bende öyle biliyordum bacağım benimde öyle olmuştu kup kuruda olunca o kremi sürdüm ve pürüzsüz bembeyaz olunca paylaşmak istedim yoksa prospektüsünden haberdarımbi deneyin ama gece sürün sabah etkisini anlarsınz
Lazer epilasyon buna kesin çözüm oluyo canım :lepi:
Yok yok canım, ilacı kötülemedim yanlış anlama, bende güneş alerjisi için kullanıyorum sonuçta ha toz, ha krem aynı şey...Kaşıntıyı falanda alıyor...
yok cnm yanlış anlama deilama çok zorda kalınca artık kendini kobay yapıp üstünde deniosun bazı ilaçları ve mantık yürüterek bende işe yaradı herkestede yararmı bilmem ama ilaç ucuz bişe denemekten bişe olmaz :1rolleyes:
sonuç veren tek şey bronzlaşmak ....
6 tl dediğiniz ilacın adı nedir? hemetan gibi bişey yazmışlardı o mu? bir de sevgili foransys: bacağının görüntüsü benimki ile aynı. aynı kaderi paylaşıyoruz.. senağlama
benim doktorum da ürederm vermişti. ama çok çok işe yaramadı.. fakat son zamanlarda deli gibi kese yapıyorum . düzelme var. biraz pürüssüzleşti ama o batıklara kese bile işe yaramıyor. allahım üst derimi mi oyayım napiyim: duşta kıpkırmızı oluyor ama yine de batıklrın yarısı yerinde duruyor. şu limon suyunu da deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?