[merhabalar ben yeni katıldım aranıza ve birşey danışmak istiyorum. benim bacaklarımda kıl kökü iltihabı var be kıllar derinin altından gidiyor. sonra ben bu kılları çıkarmak için uğraştığımda ise leke kalıyor tabii. artık ellemeyip bacaklarımın düzelmesini istiyorum. acaba bu lekelerden kurtulmak için bildiğiniz bir yöntem varmı??
aynı sorun bendede var hametan diye bi krem var kullanıyorum lekelerin rengini açtı ama geçirmiyo psikolojimi acayip bozuyo tatile bile gidemiyorum sırf bu yüzden. bi hastaneye gidip baktırıcam. umarım kalıcı değildir.
bu lekelerden kurtulmanın tek yolu lazer epilasyonmuş.. en son gittiğim dr bunu önerdi((oda çok pahalı ama burda ne yapıcağımı şaşırdım. sadece denize gidip bacakalrım biraz yanınca ehh idare ediyor(
bu lekelerden kurtulmanın tek yolu lazer epilasyonmuş.. en son gittiğim dr bunu önerdi((oda çok pahalı ama burda ne yapıcağımı şaşırdım. sadece denize gidip bacakalrım biraz yanınca ehh idare ediyor(
eğer tüylerin çıkışıyla ilgili bir rahatsızlığın varsa tüyleri kökünden halletmen bencede en kesin çözüm, tüylerin tamamıyla bittikten sonrada yaraların zamanla iyileşir zaten..