Bacaklardaki kötü görünümden(batıklar dahil) kurtulmanın en kolay yolu

durunun sabunu yerine bitkisel bir sabun kullanın daha faydalı olur, mesela papatya sabunu çok iyi bir nemlendiricidir ve alerji yapmaz... ya da jojoba sabunu... yani bitkinin sentetik aroması ile değil de gerçek bitki yağı ile yapılan sabunlar daha faydalıdır cilde...

kızlar benim bacaklarımda cımbızla mini ameliyatlar yapmam sebebiyle birrrrrrrrsürü kahverengi kırmızı benekler dolu, ve bazıları kabuk bağlamış şekilde, dayanamayıp o kabukları da yoluyorum yine kabuk oluyo yine yoluyorum ve iz kalıyo.. böyle bir kısır döngü yaşatıyorum bacaklarıma.. bu şekildeki bacaklara da iyi olur mu dersiniz???

aaah ah ben de çok pişmanım, senle aynı durumdayım. o batık yarası lekeleri gitmiyor ya... sadece bronzlaşınca gidiyor, ten rengi açılınca tekrar geri geliyor. senelerdir böyle. buna bir çözüm yok mu

batıklar için ben düzenli olarak her banyo yaptıgımda topuk taşını kullanıyorum. kılların çıkış yönünün tersine doğru topuk taşıyla keseliyorum. Biraz can acıtıyo ama işe yarıyo.Banyodan çıktıktan sonrada bebe yağıyla nemlendiriyorum..

ben onu denedim ve bacağım yara oldu :KK5:

Ben ne zaman unutup liflendikten sonra kese yapmaya çalışsam hiç işe yaramaz. Ama vücuduma hiç sabun sürmeden kese yaptığımda her yerim oluk oluk çıkıyor. :KK9: Sabunun gözenekleri tıkadığını düşünüyorum o yüzden.:KK31:

ya cımbızla keseyle felan çıkarıyorsun sonra alıyorsun yine yeni çıkanlar batık oluyor.
epilasyondan olur derlerdi ama ağda yaptırınca da yine batık vatık oluyor benim bacaklarım ve koltuk altım :KK43:
tek çözüm lazer yaptırmak mı?

Bu yöntemi burda görüp denedim bende. Daha önce normalde de kabak lifiyle kese yapardım. Batıklarıma ve lekelere bi faydası olmadı açıkçası ama bu sabunun cildi kurutmasından mıdır nedir sabundan sonra kese yapınca resmen pürüssüz oldu cildim

Merhabalar millet, ben kendimi bildim bileli gençliğimden belki çocukluğumdan beri var bu problemim annemdede vardı, ben genetik diye düşünüyordum ama artık çok rahatsız etmeye başladı elbise giysem ten rengi de olsa çorap giymek zorunda kalıyorum, çorap giysem önü açık ayakkabı giyemiyorum vs. Geçenlerde bu yazıyı gördüm bir deneyeyim dedim henüz 5. Uygulayışım ama şimdiden farkı görüyorum. Kesinlikle öneririm yapın! Ama birşey farkettim sanırım en önemli aşamalarından biri keseden sonra muhakkak yağlayın ya da kremleyin her neyse, ben bebe yağı sürdüm. Sanırım yağ o kırmızımsı tavuk derisi gibi gözüken kökleri yumuşatıyor, yumuşayınca da keseden daha çok verim alıyorsunuz, ben böyle bir mantık kurdum değişmeyi gördükçe yağ önemli bitek keseden sonra değil bacağınız kurulduğunda muhakkak sürün. Çok şükür lekelerimde azalma oldu, henüz tamamı geçmiş değil ama inşallah geçicek. Bu paylaşımı yapan arkadaşa da gerçekten teşekkürler.

X