- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- Konu Sahibi puccakanka
durunun sabunu yerine bitkisel bir sabun kullanın daha faydalı olur, mesela papatya sabunu çok iyi bir nemlendiricidir ve alerji yapmaz... ya da jojoba sabunu... yani bitkinin sentetik aroması ile değil de gerçek bitki yağı ile yapılan sabunlar daha faydalıdır cilde...
aaah ah ben de çok pişmanım, senle aynı durumdayım. o batık yarası lekeleri gitmiyor ya... sadece bronzlaşınca gidiyor, ten rengi açılınca tekrar geri geliyor. senelerdir böyle. buna bir çözüm yok mu
ben onu denedim ve bacağım yara oldu
kızlar benim bacaklarımda cımbızla mini ameliyatlar yapmam sebebiyle birrrrrrrrsürü kahverengi kırmızı benekler dolu, ve bazıları kabuk bağlamış şekilde, dayanamayıp o kabukları da yoluyorum yine kabuk oluyo yine yoluyorum ve iz kalıyo.. böyle bir kısır döngü yaşatıyorum bacaklarıma.. bu şekildeki bacaklara da iyi olur mu dersiniz???
aaah ah ben de çok pişmanım, senle aynı durumdayım. o batık yarası lekeleri gitmiyor ya... sadece bronzlaşınca gidiyor, ten rengi açılınca tekrar geri geliyor. senelerdir böyle. buna bir çözüm yok mu
batıklar için ben düzenli olarak her banyo yaptıgımda topuk taşını kullanıyorum. kılların çıkış yönünün tersine doğru topuk taşıyla keseliyorum. Biraz can acıtıyo ama işe yarıyo.Banyodan çıktıktan sonrada bebe yağıyla nemlendiriyorum..
ben onu denedim ve bacağım yara oldu