Bacaklardaki kötü görünümden(batıklar dahil) kurtulmanın en kolay yolu

ben sabun kısmına katılmıyorum çünkü sabun cildi inanılmaz kurutur ve kötüleştirir. ben ne zaman sabunu bıraktım şimdi bacaklarım daha yumuşak.

yapmanız gereken duştan önce kuru bacaklarınızı ipek keseyle keselemek ama keselerken abartmayın tahriş etmeyin yani.

sonra nemlendiricili bi duş jeliyle duş alın

banyodan çıkınca tüm bacaklarınıza bebe yağı sürün. zeytinyağlı bebe yağları var onlar daha iyi.

yoksa nemlendirici krem de sürebilirsiniz. bende çok işe yaradı kesinlikle tavsiye ederim.

SABUN ve SUDAKİ KİREÇ birleşerek ciltte kalıntı bırakır. Türkiyede sular kireçli olduğu için sabun cildinizde mutlaka kalıntı bırakır. bu da daha kötü bir cilt demektir

valla ben iğne ile hallediyorum.keseyle yapsam cildim kıpkırmızı oluyor.iğne daha iyi

ben sabun kısmına katılmıyorum çünkü sabun cildi inanılmaz kurutur ve kötüleştirir. ben ne zaman sabunu bıraktım şimdi bacaklarım daha yumuşak.

yapmanız gereken duştan önce kuru bacaklarınızı ipek keseyle keselemek ama keselerken abartmayın tahriş etmeyin yani.

sonra nemlendiricili bi duş jeliyle duş alın

banyodan çıkınca tüm bacaklarınıza bebe yağı sürün. zeytinyağlı bebe yağları var onlar daha iyi.

yoksa nemlendirici krem de sürebilirsiniz. bende çok işe yaradı kesinlikle tavsiye ederim.

SABUN ve SUDAKİ KİREÇ birleşerek ciltte kalıntı bırakır. Türkiyede sular kireçli olduğu için sabun cildinizde mutlaka kalıntı bırakır. bu da daha kötü bir cilt demektir

canım benim canlı örnek benim zaten,kötü olsa burda paylaşırmıydım,nasıl sabun kullandığına bağlı benim kullandığım güzellik sabunu ve ayrıyeten cildin kuruması imkansız banyodan çıktıktan ve kurulandıktan sonra zaten nemlendirici kren sürmenizi söyledim ,işte kurumada ortadan kalkıyo ve benim bacaklarımı hiçte kurutmadı,,deneyenlerde yalan söylüyor olamaz dimi,denemeden böyle bi idda atman çok yanlış bence:KK20::KK20:

atmıyorum gerçekleri söylüyorum. kireçli su ve sabun köpükleri birleştiğinde kalıntı bırakır bu kimyasal bir gerçektir bilmiyorsanız forumdaki herhangi bir bir kimyacıya sorabilirsiniz. insanlar bu yüzden duş jeli kullanır veya yüz yıkama jeli kullanır. sabunu yüzünüze sürebiliyor musunuz? cevabı hayır çünkü kurutuyor.

ayrıca konuda beyaz sabun demişsiniz marka bile vermişsiniz. bildiğimiz banyo sabunu. güzellik sabunu falan deseydiniz düzeltme ihtiyacı duymazdım.:KK20::KK20:

konu sahibi arkadaşın önerisini sabun değilde şampuanla yaptım çünkü sabun yoktu:KK9: bakalım aynı mı olacak ama bu sabun kısmına arkadaşlar neden katılmamış anlamadım gayet mantıklı aslında çünkü sabunu boca ederek derinin altında görünen siyahları batıkları yumuşatip keseleyince daha etkili bir sonuç elde edilebilir.ağdadan sonra sonucu bende yazarım arkadaşım bilgi için sağol:KK71:

konu sahibi arkadaşın önerisini sabun değilde şampuanla yaptım çünkü sabun yoktu:KK9: bakalım aynı mı olacak ama bu sabun kısmına arkadaşlar neden katılmamış anlamadım gayet mantıklı aslında çünkü sabunu boca ederek derinin altında görünen siyahları batıkları yumuşatip keseleyince daha etkili bir sonuç elde edilebilir.ağdadan sonra sonucu bende yazarım arkadaşım bilgi için sağol:KK71:

valla bende anlamadımkii,,aman boşver onlarıı,,sonuçta sabun zararı olsaa güzellik sabunu diye satılmaz,,ve bunu yüz için uyguluyoruz zaten çok temiz ve parlak yüze sahip olunuyoo siyah noktalara bile ii geliyoo,,,yüzümüz kuruyomu pekii hayır çünkü zaten her yapımdan sonra yüz olsun bacak olsun nemlendirici sürüyoruz ve mükemmel bi yumuşaklık oluyoo,,bizse batıklardan ve ölü deriden kurtulmuş oluyoruz,,olan buu arkadaşlarr,bi defa deneyin memnun kalmazsanız yapmayın bidaha zorlayan yokkii,,mesela geçen epilasyondan sonraa kollarımda batıklaar olmuştu siyah siyah resmen altta kalmışlar çıkamıyolar,hemen duşa girip uyguladım çıktığımda hemsi ama hepsii dışardaydılar bitek batık kalmamış hemen epilasyonumu yaptım mis gibi pürüzsüz hiç tüy kalmadı alıncakk:KK16::KK16::KK16:

walla bende bıktım bu dertten

sabun eğer ph değeri 5,5 falansa yani marka vermiyim şimdi zararı olmaz diye düşünüyorum..

benim anlamadığım bacaklarımız sabunluyken mi keseyi sürüyoruz yoksa arındırınca mı??

ben farklı bir şey söyleyeceğim: sabunla keselemek pek işe yaramıyor. ben sabunlanıp durulandıktan sonra bacaklarımı ıslakken keseliyorum, öyle bir ölü deri çıkıyor ki, kese işte o zaman iş görüyor. yoksa sabunla keseleyince banyoda kullanılan lif görevini görür, ölü deriyi atmaz ki...

sabun sampuan gıbı urunler olu derının atılmasına engel oluyor.ben hıc banyoda kese falan ugrasmıyorum cunku bu ıslem ıcın öncelıkle ıyıce cıldımızın yumusaması gerekıyor.bu da banyoda olmaz yeterlı ısı ve buhar olmadıgı ıcın.sıze onerım haftada bır hamama gıdıp kese yaptırın.hamamda kesecıler yeterınce yumusama olmadan ve kese yapılmadan sabun sampuan kullanmayı onermıyor.ben fırsat buldukca hamama gıdıp kese yaptırıyorum.yumusacık ve purussuz bır cılde sahıp oluyorum.ıstenmeyen tuy konusunu lazer epilasyon ile çözuyorum.az kaldı bıtmek uzere.hamama da zaten bu yuzden gıtmeye basladım.derı altında kalan tuy kalıntılarını yok etmek ıcın.ıyı gunler..

ben senin bu yöntemni yaptım ama olmadı canım bende
bacaklarım yandı, kıpkırmızı oldu
ama batıkların üstündeki deri açılmadı
dolayısıyla batıklar da kaldı

banyo sonrası epilasyon+ nemlendirme gerçkten çok işe yarıyo. ben uzun zamandır bacaklardaki kırmızı noktacıklara çözüm arıyodum. sonunda bu yöntemle çözümü buldum. epilasyonun hemen ardından bebe yağı sürdüm hiç iz kalmadı. 2 saat sonra geçmişti bütün izler. oysaki eskiden kırmızı lekelerle 1 hafta kalırdım. geçmezdi.
ponza taşıı bi ara çok yapıyodum batıklar için iyi ama kırmızı lekere çözüm değil tabi. o yüzden haftada 1 ya da 2 haftada 1 kere ypılması yeterli bence.

benim tek derdim, kılların çıkış aşamasındaki kötü görüntü. ona da verilen yağ tarifini denicem. olmazsa artık o görüntüyle yaşamayı öğrencem napıyım :) belki ileriki zamanlarda lazer yaptırırm çok rahatsız ederse.

ben de bu uygulamayı deneyeceğim ancak benim cildim aşırı kuru olduğu için sabunla denedikten sonra eğer bacaklarımda yanma,acıma, kızarma gibi etkiler görürsem sabunsuz denemeye devam edeceğim... ayrıca sen uygulamışsın sende işe yaramış canım çok şanslısın ama benim de bildiğim hamamda tellaklar sakın sabun şampuan kullanmayın keseden önce derler hep, sıcak suda cildi yumuşatıp sonra nemli cilde kese yapıp en son sabun, şampuan kullandırıyorlar.. neyse bir deneyelim bakalım çok sağol paylaşımın için umarım kurtulurum en kısa zamanda şu batıklardan :KK43:

Son düzenleme:
kızlar benim de bacaklarım çok kötü batık sıkmaktan dolayı.lazere gidiyorum ama hala sıkmaya devam ediyorum.yalnız duştan sonra zeytinyağı sürüyorum artık.elimi bacaklarıma sürünce yumuşak ve gözenekler biraz daha azalmış olduğu için çok fazla oynamıyorum.isterseniz deneyin.

batıklar için ben düzenli olarak her banyo yaptıgımda topuk taşını kullanıyorum. kılların çıkış yönünün tersine doğru topuk taşıyla keseliyorum. Biraz can acıtıyo ama işe yarıyo.Banyodan çıktıktan sonrada bebe yağıyla nemlendiriyorum..

kızlar benim de bacaklarım çok kötü batık sıkmaktan dolayı.lazere gidiyorum ama hala sıkmaya devam ediyorum.yalnız duştan sonra zeytinyağı sürüyorum artık.elimi bacaklarıma sürünce yumuşak ve gözenekler biraz daha azalmış olduğu için çok fazla oynamıyorum.isterseniz deneyin.

zeytinyagi beslemesin tuyleri? oyle bir etki gordun mu? ne kadar zamandir kullaniyorsun cnm?

arkadaşlar bacaklarımda oldum olası vardı bu sorun çünkü tüylerimi ilk ergenlikte jiletle almaya başlamıştım neyseki 3yıldır jilet kullanmıyorum ama batıklar ve yolunmuş tavuk derisi görünümü malesef olmaya devam etti,neyseki bu sorundan kurtuldum çözüm çok pratik inşallah sizdede işe yarar:KK70:

bacaklarınızı epilasyon yapmadan önce peeling yapın,banyoda bacaklarınıza şu el sabunları var ''duru'' işte onu bacaklarınıza sürün bolca ,önce bacaklarınızı ıslatın ve sabunu sürün ama bacaklarınızda bembeyaz olana yani böyle maske uygulamış gibi olsun ardından ovalayın elinizle sonrada keseyle sert yüzeyiyle ama derinlemesine bastıra bastıra keseleyin bacaklarınızı kalçanıza kadar heryeri canınız yanarcasına sert ovalyın sonrada bacaklarınızı durulayın,kurulayın epilasyonunuzu ne zaman isterseniz yapın temiz bacaklarınıza daha sonra bittikten sonra nemlendirici sürün (ben dove kullanıyorum )ve sonuç muhteşem yumuşacık pürüzsüz bebek bacağı gibi bacaklarınız oluyor,,ben okadar memnunumki tavsiye ediyorum ekstra hiç birşey yapmadım ve şuan bacaklarım yumuşacık çok güzel görünüyor:KK62::KK62:

işte sabun bunun gibi neyli olursa olsun işte sır bunda ve ii kese yapmakta
Eki Görüntüle 225769

ayrıyeten bu formülde çok işime yaradı tavsiye ederim

Bacaklarınızı temizledikten sonra, özellikle, tüylerin yeniden çıkma aşamasında, kılların düzgün çıkmaması sonucu bacaklarda, kötü ve pürüzlü bir görüntü meydana gelir. Tıpkı tüyleri yolunmuş tavukların derilerine benzer. Ne yaparsanız yapın her tüy çıkma döneminde bu durum tekrarlanır durur. Peki ne yapmak gerekir ?

Öncelikle, her duş alışınızda, bacaklarınızı kese ile, keseleyerek, ölü derilerin atılmasını sağlamanız gerekir.

Daha sonrası için ise ; Limon suyunu ve susam yağını karıştırın.Bacaklarınıza sürün. Bu uygulamayı, haftada 1 kere yapın. Kısa sürede, bu sorununuza derman olacaktır ve bacaklarınız istediğiniz gibi hoş, pürüzsüz görünüme kavuşacaktır.

dove nin anladimda tam adi yokmu?

X