oleeey be :))) çok sağolun valla içime su sertiniz :)) bnde 2.seansımı bu hafta olucam.. kadına o leke kısımlarında dikkat etmesini söylerim :)) buarda hangi marka makinaya gidiyorsunuz.. bnmki alex.. bilmemne :)
bnmde %20 si falan döküldü 1.seansda..bacaklarımdaki dökülmeyen tüyleri jiletle aldığım için daha çıkmadılar bu hafta 2.seansım var nasıl olcak bilmiyorum( kollarımı genitai ve koltuk altınada gidiyorum,, koltuk altımın çoğu dökülmüştü ama ince ince gene çıkmaya başlamışlar orayada sadece 1 kere jilet vurdum dökülmeyenler daha sert çıksında lazer daha ii görsün die.. genitale hiç dokunmadım.. nekadar dökülmüş belli olsun diye.. kollarımada dokunmadım ,, ordaki bayan makinayla alıo uzun tüyleri yani makinanın göreceği kıvama getrio,, kollarıma jilet sürüp dahada çoğaltmak istemiorum çnkü kollarda etkisi diğer bölgelere göre daha azmış..hele kollarımın üst tarafında ince ince tüyler olmasına rağmen oraya jilet attırmadım.. bide görmes falan makina,, dahada beter bi görüntü olmasın diye.. bakalım hayırlısı hepimiz için arkadaşlar.. inşşalh tüylerle beraber lekelerimdende kurtulurum :
cnm bnm paket program 1500 tl,, aslında biraz pahalı ama gidenlerle konuştuğumda bayağ memnun kaldıklarını söylediler,, oyüzden bnde böyle birşeye kalkıştım,, birde bnde tüy oranı öyle böyle değil yaniçok koyu siyah değildr ama çok çok yoğundur yani.. oyüzden bana 1 saat yaparsa başkasına yarım satte bitirodr işlemini,, oyüzden bana göre makul bir fiyat :=)) sen nekadara yaptırıorsun? buarda bişi sorucam bnden daha tecrübelisin gibi :) bu dökülenler bir daha çıkmayacakmı? ilk seasta %20 si döküldü demiştimya..
cnm çok umut verdin bana ya :) benim ilk seansım şubattaydı bu hafta sonuda 2. seansım olacak, fakat ilk seansda lekelerin kaybolma gibi bi drumu olmadıgerçi bacağım ozaman tüyden gözükmüodu dökülünce bir baktım gene gözüme çarptılar gene sinirlenip sıktım keşke sıkmasaydıım lazer ne güsel geçiriyormş.. inş. bndede etkili olur.. peki etkisini kaçıncı seansdan sonra görmeye başladın? ve bacaklarında tüy tamamen kaçıncı seanstan sonra bitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?