cnm bnmkiler griye dönük öyle kapkara değiller,, mesela kolumun üst omuz taraflarında bile var,, oraya jilet attırmadım birde görmes daha fazla çıkar diye.. bilmiyorum bu 2. seansım için gittiğim zaman sorucam.. çnkü kolumun omuz kısmına doğru olan yerde kıl olup diğer yerlerde tamemn yok olması komik bir durum olur :) valla bn bacak ,,bikini bölgesi,, kol,, koltuk altına gidiyorum daha öncede yazmıştım,, benim koltuk altım çabuk döküldü hatta sağ kolumun altında hiç tüy kalmamıştı ilk seansda,, ama şimdi bakıorum ince ince çıkmışlar geri.. acaba o inceleri görmesmi diede korkmuo değilim :)) neyse gelelim bacaklara,, bacaklarımı ilk seansımdan 15 gün sonra jiletledim,, doktorada sordum,, dökülen dökülmüştr diğer yerleri jiletliyimmi die,, jiletlemende sakınca yok demşti.. jiletlememin üstünden 15 güne yakın bir süre geçti bakıorum bacaklarıma gene çıkmışlar ama çok yoğun değil, hatta annem şey dedi,, 1 haftada senin tüylerin fırtlıyordu hiç çıkmamış gibi birşey dedi :)) kadında şaşırdıı ahaha ama dökülenler yavaş yavaş geri dönecek die tahmin ediyorum,, uyuma döneminemi geçtiler ne :) yani 1 seansta tamamen bitme olasılığı yoktur herhalde.. zaten bana yapan kadın asıl sonucu 3. 4. seasntan sonra göreceksin dedi.. yani bn daha ilk seasntan tamamen kurtulucam pskilojisinde değilim oyüzden.. bikini bölgeme gelirsek,, üst taraflarında dökülme oldu fakat alt taraflarında pek bi dökülme olmadı,, orayada hç jilet atmadım.. nekadarı dökülmş nekadarı dökülmemeiş belli oldun diye.. birde jilette bnde batık yapıyor korkuyorum artık... kollarımdada dökülme oldu fakat bnm en byk korkum üst taraftada belirttiğim gibi kolumun omuz tarafına doğru olan bölgedeki tüyleri görmemesi.. neyse artık orayada iğneli epilasyon yaptırırım bidaki kışa :) batıklara gelince.. bnde jilet attıktan sonra ,, bacağım tüylerden arındıktan sonra bir baktım lekeler gözüme gözüme batıorr kahverengi kahverengi,, tabi rahat dururmuyum hemen sıkmaya koyuldum,, sonrada kendime kızıyorum :) bidaha tövbe dokunmam,, inş.da lazer geçirir lekelerimi
amin.