Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn şubatta başlamıştım işte 1 ay aralıklarla 2. seansımıda martta yaptrdım.. sence bu aralığı daha çok uzatmalımıyım? çünkü bacaklarımdaki kıllar daha tam çıkmadan 2. seansımı oldum.. sonuçta dökülenler geri geliyor böle böle kökleri tahrip edip bir daha hiç çıkmıyor galiba tamda bilmiorum ama :S bacaklarımı elleyince hani jiletle alırsında diken diken olurya aynen öyle ama dikkatli bakınca aralarda büyük oranda dökülenler çıkmamış yada çıkmak üzere konumunda.. dediğin gibi jilet olayını aradan çıkarmalıyım artık ,, mesela genital bölgemde üst taraflarda bayğ döküldü belli oluyor alt taraflar daha çok dökülmedi,, kollarım desen çok dikktli bakmazsan tüy yokmş gibi duruyor ama yanına gelip incelendiğinde ve ellendiiğinde gene diken diken batan cinsten tüyler var :) entresan ya.. bacaklarımdaki batık lekelerimde tamamen kaybolmadı zaten hala içlerinde kıl var gibime geliyor ve sıkasım geliyor kendimi zor tutuyorum :)) ama dayanıcaam,, mayıs ayında 4. seansımı olup 3 4 ay ara vericem,, bu verdiğim arada daha ii anlaşılır herhalde nekdr yararlı olduğu.. sonra geriye 4 seansım kalıyor.. onlarıda 2 3 ay aralıklarla yaptırırım artık.. sonuçta tüy çıkmadan gtmemin bi anlamı kalmaz.
Benimde okadar fazla batıklarım var ki lazere başladım 1.seansı yaptırdım ama hiç oyle kızarıklık felan olmadı bende genelde okudugumda bır kızarıklıktan bahsedılıyor korkuyorum neden bende olmadı???birde merak edıyorum bana kullandıkları makına dumduz bır şey yanı sogutucu bir başlık felan goremedım.kızlar lütfen bılgınız varsa cevap yazın
2. seansımı oldum geçen hafta,, batıklarımın geçmesi için dua ediyorum valla,, sıkmamaya çalışıyorum,,
"rassal" jiletlemem gerektiğini ordaki bayan söyledi,, gelmeden bi kaç gün önce jiletle dedi.. biraz uçları gözükse yeter dedi.. zaten bu gittiğimde bacağımdaki bazı yerleri tam jiletleyememişim kadın üstünden geçti,, uzun uzun duruyorlardı :=)) doğal olarak onları kısaltması gerekiyor.. bilmiorum yaa kafam karıştı senin yazından sonra bnmde bnmde tüylerim ince yapılı olduğu için bol bol jiletle kalınlaşssın daha ii görür makina dedi kadın yanlışmı yapıyorum acaba yaa makinada alex.. bilmemne..
cnm kontrol seansı dediğin ne ?
bnm normal 2. seansımı oldum 30 gün sonra.. bnde bu önümüzdeki seanstan sonra uzatıcam biraz arayı ve tüylerin çıkmasını beklicem iice.. yoksa daha çıkmadan bi etkisi olmuodr herhalde.. bn kese yapmaya korkuyorum,, tüyleri kopartırım die oyüzden hafifçe lifliorum vücudumu..
valla mayısa kdr yaptırıp 3 4 aylık ara vermek istoyurm zaten yaz döneminede giriorusya kollar için falan ideal bir zamanlama olmaz,, o verdiğim ara sürecinde daha net anlaşılır herşey.. ama bi ark. yazmış yukarda markası alexmiş ama 6. seanstan sonra hepsi geri gelmiş korktum valla ya.. işah. başıma gelmes böyle birşey. peki bişi sorucam,, lazer illa sert olan tüylerdemi daha etkili? yani bnm üst bacaklarımda özellkle arkalarında daha ince ama çok koyu renkte siyah olmayan kıllar var baktımda şimdi çok etkilenmemiş gibi görünüyorlar elleyince orda bir topluluk var gibi 3. seansımda daha bilinçli olucam !! busefer annemide götürücem,, bnm tüm vucut olduğu için atladığı yerlermi oluyor napıyor anlamadımki ,, annem takip eder artık