• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacaklar nasıl kilo alır, önerisi olan var mı kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
spor kızlar özellikle tenis bacak sıkılaştırıyor ve dolgunlaştrıyr tabi uzun süre oynamak grk..

kızlar cevaplarınız icin hepinize tesekkür ediyorummm:)
ben egzersiz olarak internette bulduklarımı yapmaya basladım evde. mesela bunu ve bunu bu aksam itibariyle denemeye basladım cünkü en iyi yöntemin spor olduguna karar verdim. 3-4 hafta denemek istiyorum, insallah aksatmam merak eden varsa sonucları buraya yazabilirim:)
sporu secmemde hem sizin yazdıklarınız faydalı oldu hem de sabahları okula giderken cok dik ve uzun bi yokus cıkıyorum son 1-2 aydır, bacaklarımın gerildigini ve biraz da kalınlasmaya basladıgını hissettim,
burda böyleyse spor napar allah bilir:D
ayrıca bi arkadasımız snickers'dan bahsetmis, bence de tavsiye ediyorum.
ben günde bi iki tane yiyorum mesela.

iş yoğunluğundan fırsat bulsam ben de başlıcam. bu arada birşey daha eklemek istiyorum. evde spor yaparak bacaklarınızı kalınlaştırmak isterseniz kendinize 2-3 kiloluk dambıllardan alın. internette dambılları kullanarak nerenizi isterseniz çalıştırabilireceğiniz öneriler var. kalça alt bacak üst bacak hatta omuz geliştirmek bile... o hareketleri ağırlıklarla yapmak vücudu daha çok çalıştırıyor .
bir de istanbulda yaşıyorum buna rağmen snickers artık bulamıyorum. bi ara heryerde satılıyordu sonra kaldırdılar. şimdi tekrar reklamları var ama bulamıyorum.

arkadaşlar snickersın bir tanesi 300 kalori .
iştahı olmayanlar için söylüyorum (ben süper iştahlı bir insanım) günde 2 snickers yemek zor mu ?
yanında gazoz falan içerseniz daha hafif gelir. çünkü ağır bir çikolatadır kendisi. zamanında ben bayağı zengin ettim bu firmayı.

ben de 2 tane skickers yemek istiyorum yaaa haklısın hiç zor değil ama bi haller oluyo bana.bi ara günde 3 tane metro yerdim sırtım kırmızı kırmızı sivilcelerle doldu fazlası alerji yapıyo bende:(

Bacak dolgusu diye birşey duymuştum bununla alakası olabilir mi?Merak ediyorum ben de.
Bacaklar ip gibi.
:26:

bölgesel zayıflama teknikleri tamam da bölgesel kilo alma tekniği ilk kez duyuyorum :9: biraz da vücudun genel yapısıyla alakalı değil mi bu durum arkadaşlar? bazısı popodan kilo alır bazısı belden bazısı yüzden vs vs..
bir de bacak kalınlaştırmak için spor yapılıyorsa bacak inceltmek için ne yapıyorlar? benim bildiğim step bacak inceltmek için yapılır, olan bacaktan da olmayalım da :9: ince bi bacakta kas daha çirkin durmaz mı hem??? :44:

ben de 2 tane skickers yemek istiyorum yaaa haklısın hiç zor değil ama bi haller oluyo bana.bi ara günde 3 tane metro yerdim sırtım kırmızı kırmızı sivilcelerle doldu fazlası alerji yapıyo bende:(

arkadaşım bu alerjiden değil bence çok tatlı tüketiminden kaynaklanmıştır..bendede tatlı sivilce yapıyor sırt göğüs bölgesi ve çenemde ..ondan tatlı yeme o kadar..faydayla zararıda olur..çok derken yani sen çok kaçırıyondur demiyorum bilemem tabi ama aldığın miktar fazla geliyordr..

spor kızlar özellikle tenis bacak sıkılaştırıyor ve dolgunlaştrıyr tabi uzun süre oynamak grk..

arkadaşım bu fikri vermeniz bna szin hergün spor yaparak sporcu olduğunuz izlenimini verdide..spor günde kaç saatinizi yada dakikanızı ayırıyorsunuz??yani çok kişi var mesela spor yapıyorum ama olmuyo bişe diyen ama şu unutuluyo yere yaıp yuvarlanma sonucu terlemeyle olmaz herşey bence..tenise mesela ne kadar vakit ayrılmalı???doğru teknik bilinmeli diye düşünüyorum..

Dans ederek:62: evde kendı kendıne bıle dans ederek egzersiz yapılabilir:24:

benimde bacaklarım çok ince,burda yazan bir arkadaşın önerisiyle yürüme hareketi ypılan bir alet aldım adını unuttum şimdi günde bir saat yapıyorum,birde arkasından protein tozu içiyorum sütle 1-2 cm kalınlaştı bacaklarım:)

Back