kendimi bildim bileli zayıfım ve iştahsızım- bu ara yedikçe iştahımın arttığını- hafiften kilo almaya başladığımı hissediyorum ama sorun bacaklarım. çok çok inceler, sanki her yerim alacak ama bacaklarım almayacakmış gibi hissediyorum :/ yüzüm falan hiç zayıf değil, bel kısmı da normal. biraz popo ve bacak lazım. zaten kiloyu ilk popoma alıyorum ama bacaklar felaket..
bi egzersiz, ya da başka bi önerisi varsa yazsın lütfen..
eger kilonuz normalse bacaklarınızın ince olması daha güzel bir cok insan sizin gibi olmak istiyor...ama kilo almak istiyorsanız1 ay boyunca sütün içine pekmez koyun içine de biraz şeker atın sabah akşam için cok faydasını göreceksiniz hem kilo alacaksınız hem de cildinizin rengi canlanacak
pekmeze şekerde ilave edince zararlı olmzmı?yani kilo alcam derken çok şekere yüklenmek sağlıksız diye düşünüyorumda..
bu denediğiniz sadece bacak değil komple kilo aldırır gibi geliyor bana bir de..
Çok yemek yiyip bacaklarını çalıştıracak sporlar yaparsan bacaklarına kilo aldırabilirsin :)
eger kilonuz normalse bacaklarınızın ince olması daha güzel bir cok insan sizin gibi olmak istiyor...ama kilo almak istiyorsanız1 ay boyunca sütün içine pekmez koyun içine de biraz şeker atın sabah akşam için cok faydasını göreceksiniz hem kilo alacaksınız hem de cildinizin rengi canlanacak
kendimi bildim bileli zayıfım ve iştahsızım- bu ara yedikçe iştahımın arttığını- hafiften kilo almaya başladığımı hissediyorum ama sorun bacaklarım. çok çok inceler, sanki her yerim alacak ama bacaklarım almayacakmış gibi hissediyorum :/ yüzüm falan hiç zayıf değil, bel kısmı da normal. biraz popo ve bacak lazım. zaten kiloyu ilk popoma alıyorum ama bacaklar felaket..
bi egzersiz, ya da başka bi önerisi varsa yazsın lütfen..
spor sadece vücudu şekle sokuyor ve kas sistemini calıstırıyor.bacakları kalınlaştırmaz.sadece adeleleri güçlendirir
Benim kollarım,bacaklarım çok ince. Yani en azından ben öyle görüyorum. Etrafımdakiler de öyle söylüyor ama merak ettiğim,spor yapınca böyle erkeklerinki gibi bacaklarda kas çıkmaz mı? Ben bundan çok rahatsız olurum.kızlar sorununuzun çözümü çok kolay aslında SPOR
ben 2 yıdır taekwando sporunu yapıyorum ve bacaklarım hem güçlü hemde dolgun . benim boyum 159 kilom 41 ve gayet güzel bir süliyetim var hepsini sporuma borçluyum .taekwando bacak ağırlıklı bir spor ve koşu kondisyon ve çeşitli tekme hareketleriyle yapılıyor bu sayede bacak kasları gelişiyor şekilli ce güzel görünüm alıyor .:82:
taekwondo olmasa bile başka kondisyon sporları yapabilirsiniz kızlar
sağlıklıolmak ve yaşamak içinde çok gerekli
Benim kollarım,bacaklarım çok ince. Yani en azından ben öyle görüyorum. Etrafımdakiler de öyle söylüyor ama merak ettiğim,spor yapınca böyle erkeklerinki gibi bacaklarda kas çıkmaz mı? Ben bundan çok rahatsız olurum.
Ama o zaman hoş görünmez ki kaslı kaslı bacaklar. Erkeklerinki gibi bacaklarım olsun asla istemem. Ben nazik bacaklarımla mutlu olurum ince de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?