• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacaklar nasıl kilo alır, önerisi olan var mı kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
7
0
36
İstanbul

kendimi bildim bileli zayıfım ve iştahsızım- bu ara yedikçe iştahımın arttığını- hafiften kilo almaya başladığımı hissediyorum ama sorun bacaklarım. çok çok inceler, sanki her yerim alacak ama bacaklarım almayacakmış gibi hissediyorum :/ yüzüm falan hiç zayıf değil, bel kısmı da normal. biraz popo ve bacak lazım. zaten kiloyu ilk popoma alıyorum ama bacaklar felaket..
bi egzersiz, ya da başka bi önerisi varsa yazsın lütfen.. :59:

kendimi bildim bileli zayıfım ve iştahsızım- bu ara yedikçe iştahımın arttığını- hafiften kilo almaya başladığımı hissediyorum ama sorun bacaklarım. çok çok inceler, sanki her yerim alacak ama bacaklarım almayacakmış gibi hissediyorum :/ yüzüm falan hiç zayıf değil, bel kısmı da normal. biraz popo ve bacak lazım. zaten kiloyu ilk popoma alıyorum ama bacaklar felaket..

aynı sorun bende de var
aslında ben vücudumdan çok memnunum sadece bacaklarım çok zayıf
kışın elbise giymeyi çok seviyorum ama alttan muhakkak kat kat giymeliyim ki yakışsın
yazın hiç giyemiyorum tabi hep bol pantolonlar giyiyorum

kızlar sorununuzun çözümü çok kolay aslında SPOR :41:
ben 2 yıdır taekwando sporunu yapıyorum ve bacaklarım hem güçlü hemde dolgun . benim boyum 159 kilom 41 ve gayet güzel bir süliyetim var hepsini sporuma borçluyum .:61:taekwando bacak ağırlıklı bir spor ve koşu kondisyon ve çeşitli tekme hareketleriyle yapılıyor bu sayede bacak kasları gelişiyor şekilli ce güzel görünüm alıyor .:82:
taekwondo olmasa bile başka kondisyon sporları yapabilirsiniz kızlar
sağlıklıolmak ve yaşamak içinde çok gerekli :62:

sporda yaptım bi ara şimdi zor gelio bu aralar tabii..neyse bendede bu sorun var göbek önden gitçek durdurmasam(bi ara göbek çıktıda) :60: işte göbek falan çok kolay şişiyo bendede bi türlü basen falan istediğim gibi olmadı:( çok çırpı falan değil tab ama bacaklarımın kilo almasını bende istiyorum ya..

eger kilonuz normalse bacaklarınızın ince olması daha güzel bir cok insan sizin gibi olmak istiyor...ama kilo almak istiyorsanız1 ay boyunca sütün içine pekmez koyun içine de biraz şeker atın sabah akşam için cok faydasını göreceksiniz hem kilo alacaksınız hem de cildinizin rengi canlanacak

eger kilonuz normalse bacaklarınızın ince olması daha güzel bir cok insan sizin gibi olmak istiyor...ama kilo almak istiyorsanız1 ay boyunca sütün içine pekmez koyun içine de biraz şeker atın sabah akşam için cok faydasını göreceksiniz hem kilo alacaksınız hem de cildinizin rengi canlanacak

pekmeze şekerde ilave edince zararlı olmzmı?yani kilo alcam derken çok şekere yüklenmek sağlıksız diye düşünüyorumda..
bu denediğiniz sadece bacak değil komple kilo aldırır gibi geliyor bana bir de..

pekmeze şekerde ilave edince zararlı olmzmı?yani kilo alcam derken çok şekere yüklenmek sağlıksız diye düşünüyorumda..
bu denediğiniz sadece bacak değil komple kilo aldırır gibi geliyor bana bir de..

eğer bacağa yönelik ayrıca bir egzersiz yapılmazsa o yöntem muhtemelen tüm vücuda kilo aldırır. pekmez+süt ben de denedim ama pek bir faydasını göremedim. ama içine ayrıca şeker konulmasına gerek olduğunu sanmıyorum, o ikili zaten yeterince tatlı oluyor.

Çok yemek yiyip bacaklarını çalıştıracak sporlar yaparsan bacaklarına kilo aldırabilirsin :)

Çok yemek yiyip bacaklarını çalıştıracak sporlar yaparsan bacaklarına kilo aldırabilirsin :)

bpx e katılıyorum. üniversitedeyken bol bol protein takviyesi ve snickers yiyip halk oyunları ile ilgilendim ve halkoyunları bacak çalıştırtıyor çok fazla.
bacaklarım kilo almıştı. şimdi halkoyunlarını bıraktım masa başı çalışıyorum.. pısss diye söndüler resmen. yani protein takviyesi ve spor işe yarıyor. ben tekrar başlayacağım. malum yaş otuza yaklaşıyor ve sarkmak hiç istemem.

spor sadece vücudu şekle sokuyor ve kas sistemini calıstırıyor.bacakları kalınlaştırmaz.sadece adeleleri güçlendirir

bende zayıfım 1.72 boyum 53 kilom.. bacaklarım ince ama oyle kırılcak gibi değil :52: birçok insan bizim gibi olmak isteyebilir ama bir çoğuda sanırım kıskançlıktan zayıflıktan kırılcakmışım gibi sürekli kilo al diyip duruyorlar bu da insanın sinirini bozuyor ister istemez ben bunu artık kıskançlığa yoruyorum :53:

bacak kaslarını çalıştıracak hareketler internetten arayıp bulabilirsin bacaklarını kalınlaştırmada faydası olur. onun dışında yağ ekleyerek kalınlaştırılıyor sanırım ama o da masraflı olur farklı önerebilceğim bir şey olsaydı keşke

spor sadece vücudu şekle sokuyor ve kas sistemini calıstırıyor.bacakları kalınlaştırmaz.sadece adeleleri güçlendirir

ben spor yapıyorum bacaklarım kaslı basenlerim çok ince değil kas olduğu zaman daha kalın görünüyo bacaklar hem kas olduğu zaman kolay kolay incelmez bacak ama önemli olan spora devam edip kasları eritmemek kaslar erirse yağa dönüşür yağıda eritmek çok zor

:58:
kızlar sorununuzun çözümü çok kolay aslında SPOR :41:
ben 2 yıdır taekwando sporunu yapıyorum ve bacaklarım hem güçlü hemde dolgun . benim boyum 159 kilom 41 ve gayet güzel bir süliyetim var hepsini sporuma borçluyum .:61:taekwando bacak ağırlıklı bir spor ve koşu kondisyon ve çeşitli tekme hareketleriyle yapılıyor bu sayede bacak kasları gelişiyor şekilli ce güzel görünüm alıyor .:82:
taekwondo olmasa bile başka kondisyon sporları yapabilirsiniz kızlar
sağlıklıolmak ve yaşamak içinde çok gerekli :62:
Benim kollarım,bacaklarım çok ince. Yani en azından ben öyle görüyorum. Etrafımdakiler de öyle söylüyor ama merak ettiğim,spor yapınca böyle erkeklerinki gibi bacaklarda kas çıkmaz mı? Ben bundan çok rahatsız olurum.

:58:
Benim kollarım,bacaklarım çok ince. Yani en azından ben öyle görüyorum. Etrafımdakiler de öyle söylüyor ama merak ettiğim,spor yapınca böyle erkeklerinki gibi bacaklarda kas çıkmaz mı? Ben bundan çok rahatsız olurum.

canım spor yapınca doğal olarak kas oluşur zaten

Ama o zaman hoş görünmez ki kaslı kaslı bacaklar. Erkeklerinki gibi bacaklarım olsun asla istemem. Ben nazik bacaklarımla mutlu olurum ince de olsa :43:

Ama o zaman hoş görünmez ki kaslı kaslı bacaklar. Erkeklerinki gibi bacaklarım olsun asla istemem. Ben nazik bacaklarımla mutlu olurum ince de olsa :43:

benim bacaklarım kaslı :60: ama erkek bacağı gibi de durmuyo

Son düzenleme:
uzman tv de anlatyolar.
bacakları omuz genişliğin açıp çömelip kalkıyolardı alt bacakları kalınlaştryomuş . yanlış hatırlamıyosam böyleydi (: bende aynı durumdayım ama çokta ince değiller vücuduma göre uygunlar yani öyle diyolarr :D

Back