• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak ve Bikini bölgesi lazer epilasyon Antalya

betunn

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
279
67
298
Antalya
Bacak ve Bikini bölgesi lazer epilasyon Antalya.... Merhaba arkadaslar Antalya Larada lazer yaptırıp memnun kalanlar bana bilgi verebilirmi?? Lara olursa iyi olur. Ben bacak ve kollarıma ve bikini bölgeme lazer yaptırmak istiyorum. İpl iyi değil diye duydum. Uygun fıyatta önemli hani paket yapiyolarya. Yaptırıp memnun kalanlar benlede paylaşsanız lütfen.

konyaaltında oturuyorum bana en yakın yere gidiyorum komşumun tavsiyesiyle başladım ve şuan 6 seansta % 20 kaldı gibi ama kalanda zaten incelmiş tüy gibi valla ben çok memnunum bacak diye başlayıp komple girdim hiç bi yerimde kıl istemiyorum aslında bacak girdim denemek için ama ilk seansta bile mucize gibi.italyan cihaz kullanıyolar esse güzellik diye biyer konyaaltında tavsiye ederim.bide bana leke serumu yaptılar güneş lekemdende kurtuldum,şimdi her işlem için ordayım artık...

başka kimse yazmamış önerisi olan yok mu?? bende düşünüyorum ama henüz karar veremedm nereye gideceğimi..

konu sahibi karar verdin mi gideceğin yere??

Back
X