• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak tıraşı sonrası az kıl uzaması ve kaşıntı

Nily95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
10
9
86
29
Hanımlar Merhaba
Bir çözüm bulamadım gitti. Bacak tüylerimi ben jiletliyorum genelde. Ama ağda yapsam da aynı. Tüyler azıcık uç vermeye başladığında, dayanılmaz bir kaşıntı oluyor. Hele pantolon ve kot giydiysem, bugünkü gibi. Krem, bebe yağı yaramıyor. Ne yapılır buna lütfen?!

Hanımlar Merhaba
Bir çözüm bulamadım gitti. Bacak tüylerimi ben jiletliyorum genelde. Ama ağda yapsam da aynı. Tüyler azıcık uç vermeye başladığında, dayanılmaz bir kaşıntı oluyor. Hele pantolon ve kot giydiysem, bugünkü gibi. Krem, bebe yağı yaramıyor. Ne yapılır buna lütfen?!
Ben de ağda kullanmıyorum artık. Hem deriyi sarkıtıyor hem de karartıyor. Ben bunun için at kılı fırça kullanıyorum hem bacakları pürüssüzleştiriyor, batıkları önlüyor, kaşınmayı önlüyor(azamisi kalabilir) doğal olmasına özen gösterin💕

Bende jilet kullananlardanım ama sizin gibi bir sorun yaşamıyorum.. Duşta şu adını bilmediğim sert lifler varya kese şeklinde olanları da var onlardan kullanıyorum ölü deriyi zaten jilet alıyor ama sanki kıl köklerini o keseyi kullanınca yumuşatıyor gibi geliyor bana.. Gerçi ben lazer yapıyordum önceden baya bi oldu bırakalı tam bitmemişti kıllar ama azalma oldu tabi onun da etkisiyle çok kıl yok bacağımda ama az da değil yani 🙈 neyse bi de duştan sonra yağ kullanıyorum size fayda etmiyormuş öyle dediniz ama kese ve yağı birlikte deneyin bir de ...Ama yani bu kıl işi kişiye göre değişiyor yapısal farklılık bu bence.. Belki o yüzden sizde öyle oluyor bilemedim şuan ama mesela benim kıllarım da baya serttir çıkınca bu hiç değişmedi maalesef.. Lazer inceltir dediler bana da ama seyreltti hiç çıkmayan yerler var ama çıkan da maaşallah baya baya sert kıl 🤭

Back