• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacak krampı

deyr2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
41
28
38
Arkadaşlar ilk kez dün gece uyandıracak şekilde sanki bacağımda aşırı bir sancı ve çekilme yaşadım acaba böyle bir hamilelik belirtisi yaşayan varmı ? Zaten regil öncesi belirtiler oluyor ama buna anlam veremedim hayatımda ilk kez oldu bir ümit işte sizlere bir sorayım dedim.Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin.

Kimse cevap vermemiş. Her ne kadar hamile kalamamış olsam da sayfalarca hamilelik belirtileri okumuştum. Bu tarz kramplar yaşayanlar var. Tabi nedenleri kaslarla alakalı da olabilir. Hamilelik belirtileri kişiye göre değişebiliyor. Bat'ına 2-3 gün kaldıysa idrar testini bir denemeni tavsiye ederim.

Arkadaşlar ilk kez dün gece uyandıracak şekilde sanki bacağımda aşırı bir sancı ve çekilme yaşadım acaba böyle bir hamilelik belirtisi yaşayan varmı ? Zaten regil öncesi belirtiler oluyor ama buna anlam veremedim hayatımda ilk kez oldu bir ümit işte sizlere bir sorayım dedim.Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin.
Magnezyum veriyor doktor bu tip durumlarda.
Pardon henüz hamile değilmişsin. Ancak bacak kasılması gebelikte erken belirti değildir. Yine de belli olmaz tabii.

Back