• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak kasilmasi yuruyememe hamilelik belirtisi mi acaba

Vitamin eksikliğine bağlı oluyor.zaten bebek senin depolari kullandığı icin böyle oluyor ama dedigin kadarını demek icin gebelikte baya süre gecmesi lazim ki senin vitaminleri bitirsin

Ya topikte okudum idrar yolu enfeksiyonu adeti geciktiriyormus.gecen ay da benim belirtilerim hemen hemen boyleydi ve edetim gecikti gebeyim sandim cunku.hic gecikmezdi adet oldum iki gun sonra.sadece bacak cekilmesi yuruyememe olmamisti.belki de idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum yine.

Ya belkide enfeksiyonda olabilir ama bscak agrisi neden olsunki ozaman? Bir de kabızlık oluyormus gebelikte ama bende de tam tersi tuvalete cok rahat cikiyorum kabizlik falan yok benimki de regl belirtileri olmasın :KK43:

Merhabalar. Benim de bacagima dizimin alt tarafı ve ayak tabanım sanki usutmus gibi ağrıyor ama elliyorum sıcacık. 3 haftadır çalışmıyorum da hani ayakta durmaktan olur Dicem ama evdeyim genelde. keşke hamilelikle ilgili olsa...
bat 20 şubat

Yaa benimki de aynısıı dizimin alt kısmı ağrıyor 4 gundur falan bir de bazen usuyorum bazen donuyorum belli olmuyor. Bakalım bekliycez mecbur benimde bat 18 subat test yapsak oda cikmaz ki daha cok erken

Ya belkide enfeksiyonda olabilir ama bscak agrisi neden olsunki ozaman? Bir de kabızlık oluyormus gebelikte ama bende de tam tersi tuvalete cok rahat cikiyorum kabizlik falan yok benimki de regl belirtileri olmasın :KK43:
İnsallah degildir canim.belirtiler degisiyo kisiden kisiye dua edip umudumuzu kaybetmeyelim daha.Allah buyuktur canim

Ay canim bilemedim anlik mide bulantim oldu gecti simdi basim cok agriyo uzandim dua et bana canim ne olur insallah dedigin gibidir.guzel haberler aliriz insallah.sen nasilsin canim

Kuzum benim belirtilerim aynı devam ediyor yumurtlamadan sonra gogus agrim hic gecmedi en cok bu umitlendirdi beni ama bulanti halsizlik uyku falan hiçbiri olmuyor ya :( hergün meryem suresi okuyorum 41e tamamliycam insallah hepimiz icin dua ediyorum canim hayirlisiyla mutlu haberleri alicazz :)

Yaa benimki de aynısıı dizimin alt kısmı ağrıyor 4 gundur falan bir de bazen usuyorum bazen donuyorum belli olmuyor. Bakalım bekliycez mecbur benimde bat 18 subat test yapsak oda cikmaz ki daha cok erken
Evet çok erken bekleyeceğim diyorum ama çok zor zaman geçmiyor. Sanırım 16 sinda kan veririm ben dayanamayip

Back