- Konu Sahibi Sekermatik
Vitamin eksikliğine bağlı oluyor.zaten bebek senin depolari kullandığı icin böyle oluyor ama dedigin kadarını demek icin gebelikte baya süre gecmesi lazim ki senin vitaminleri bitirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya topikte okudum idrar yolu enfeksiyonu adeti geciktiriyormus.gecen ay da benim belirtilerim hemen hemen boyleydi ve edetim gecikti gebeyim sandim cunku.hic gecikmezdi adet oldum iki gun sonra.sadece bacak cekilmesi yuruyememe olmamisti.belki de idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum yine.
Adetim mi basliyo acaba baska bisey mi su an icin agrim yok ama biraz kasigim cekiliyo gibi
Merhabalar. Benim de bacagima dizimin alt tarafı ve ayak tabanım sanki usutmus gibi ağrıyor ama elliyorum sıcacık. 3 haftadır çalışmıyorum da hani ayakta durmaktan olur Dicem ama evdeyim genelde. keşke hamilelikle ilgili olsa...
bat 20 şubat
Ay canim bilemedim anlik mide bulantim oldu gecti simdi basim cok agriyo uzandim dua et bana canim ne olur insallah dedigin gibidir.guzel haberler aliriz insallah.sen nasilsin canimAyy yerlesme kanamasi olmasin o :) Hadi insallaah haberini yaz buraya olmazsan vardir sende biseyler kesin heycanlandim simdi :)
İnsallah degildir canim.belirtiler degisiyo kisiden kisiye dua edip umudumuzu kaybetmeyelim daha.Allah buyuktur canimYa belkide enfeksiyonda olabilir ama bscak agrisi neden olsunki ozaman? Bir de kabızlık oluyormus gebelikte ama bende de tam tersi tuvalete cok rahat cikiyorum kabizlik falan yok benimki de regl belirtileri olmasın![]()
Ay canim bilemedim anlik mide bulantim oldu gecti simdi basim cok agriyo uzandim dua et bana canim ne olur insallah dedigin gibidir.guzel haberler aliriz insallah.sen nasilsin canim
İnsallah degildir canim.belirtiler degisiyo kisiden kisiye dua edip umudumuzu kaybetmeyelim daha.Allah buyuktur canim
Akintim cok degil canim ama kuru da degil adet agrisi gibi arada agri giriyo karnimaInsallah oyledir canım ya akıntı falan fazlalastımı sende bata yaklasinca artiyor diyorlar genelde ama benim ara sira geliyor sadece neredeyse kuruya yakinim![]()
Akintim cok degil canim ama kuru da degil adet agrisi gibi arada agri giriyo karnima
Hayirlisi canim ederum tabi.bir damla kahve akinti geldi bitti.insalalh yerlesme janamasidirBekleyip gorcez artik hayirlisi olsun canim bizide haberdar et durumlardan
Ben senden cok umitlendim suan bence sen kan testi yaptirda rahatlayalim yaa :)Hayirlisi canim ederum tabi.bir damla kahve akinti geldi bitti.insalalh yerlesme janamasidir
Canim ben de yaptirmak istedim aslinda esim gorevlendirmeyle il disinda nobetci eczanede eve uzak insallh bose degildir umitlerim.canim.benim.cok.sagol yaBen senden cok umitlendim suan bence sen kan testi yaptirda rahatlayalim yaa :)
Hadi yaa.. beklemekten baska care yok kuzum allah umutlerimizi bosa cikarmasin insallahhCanim ben de yaptirmak istedim aslinda esim gorevlendirmeyle il disinda nobetci eczanede eve uzak insallh bose degildir umitlerim.canim.benim.cok.sagol ya
İnsallah canimHadi yaa.. beklemekten baska care yok kuzum allah umutlerimizi bosa cikarmasin insallahh
Cnm Bata 2 gün kala öğrendim ben ve beyaz baya yoğun devam edio akıntı Bata yakın takip edebilirsinizInsallah oyledir canım ya akıntı falan fazlalastımı sende bata yaklasinca artiyor diyorlar genelde ama benim ara sira geliyor sadece neredeyse kuruya yakinim![]()
Benimde bata 9 gün var bugün kuruluk var hiç akıntım yok. Neden olabilir acabaCnm Bata 2 gün kala öğrendim ben ve beyaz baya yoğun devam edio akıntı Bata yakın takip edebilirsiniz
Daha çok erken cnm bnm Bata 6 gün kala idrarda çıkmamıştı Bata 2 gün kala çıktı test yapmak içinde kendinizi tutun derim moral bozucu olabiliyorBenimde bata 9 gün var bugün kuruluk var hiç akıntım yok. Neden olabilir acaba
Evet çok erken bekleyeceğim diyorum ama çok zor zaman geçmiyor. Sanırım 16 sinda kan veririm ben dayanamayipYaa benimki de aynısıı dizimin alt kısmı ağrıyor 4 gundur falan bir de bazen usuyorum bazen donuyorum belli olmuyor. Bakalım bekliycez mecbur benimde bat 18 subat test yapsak oda cikmaz ki daha cok erken
Cnm Bata 2 gün kala öğrendim ben ve beyaz baya yoğun devam edio akıntı Bata yakın takip edebilirsiniz