• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak kasilmasi yuruyememe hamilelik belirtisi mi acaba

Kaç gün var Bata herkeste tabiki aynı olmaz cnm bende adet olcam die bekliodum ama süpriz heran herşey olabilir kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmayın
Yazmışsın cnm şimdi gördüm uyku ve yorgunluk hali bendede çok vardı kanepede gözümü açamıyodum bide sürekli ağzım kuruyordu su içmek istiyordm

Yazmışsın cnm şimdi gördüm uyku ve yorgunluk hali bendede çok vardı kanepede gözümü açamıyodum bide sürekli ağzım kuruyordu su içmek istiyordm
Evet cok su iciyorum hatta bunu da baska bi topikte yazmistim.cok.su iciyorum ama cok lavaboya cikmiyorum idrarimda tortular var.ben galiba idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum

Kızlar normalde gögüs hassasiyetiniz olmuyorsa yada adet günü sadece oluyorsa şuan sürekli gögüs hassasiyeti çekiyorsanız gebelik belirtisi olabilir gögüs uçları koyulaşıyor adete 2 gün kala öğrendim ve bu belirtilerle neredeyse emindim çünkü normalde hiç.böyle birşey olmazdıayrıca adet ağrılarının aynısı vardı aslında kişi kendisini biliyorsa farklılıkları hemen hissedebiliyor

Canım ya benim yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı başladı ve hala devam ediyor normalde adetten iki gün önce falan ağrır geçerdi ama şuan erkenden başladı ve devam ediyor. Benim en büyük belirtim bu ınsallah dogru hissediyoruzdur

Canım ya benim yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı başladı ve hala devam ediyor normalde adetten iki gün önce falan ağrır geçerdi ama şuan erkenden başladı ve devam ediyor. Benim en büyük belirtim bu ınsallah dogru hissediyoruzdur
Benimde bu ay senin gibi normalde göğüslerim adete yakın şişerdi bbu ay çok erken başladı hala devam ediyor hakkımızda hayırlısı

Evet cok su iciyorum hatta bunu da baska bi topikte yazmistim.cok.su iciyorum ama cok lavaboya cikmiyorum idrarimda tortular var.ben galiba idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum
Üevt cnm bende idrar yolu enjeksiyonu oldum bnmde aynı suan ve koyu renk keskin kokuda duyuyorum umutlandırmıyım ama yeni gebeliklerde sık karşılaşılan bit durummş inş hamilesindir sen yinede bol su içmeye dvm et

Kuzum bnmde öyle oldu ve hiç.geçmedi Bata yakın uçlarda koyuluk ve çok hafif damarlaşma vardı

Benim belirtiler aynı valla bata 7 gün kaldı hiç bir değişiklik yok ama göğüs ağrısı karında şişkinlik falan devam. Bulantı falan bende olmuyor ya böyle olunca ümitsizliğe düşüyorum sende birşeyler var mi
Canim benim de farkli bisey yok arada afedersin canim idrarim tortulu ustu kumlu gibi oluyo

Allah allah benim idrarımda hic degisiklik yok bata son 8 gün kaldı ama farkli bi belirtide goremiyorum sinir oldum :KK70:
Ya topikte okudum idrar yolu enfeksiyonu adeti geciktiriyormus.gecen ay da benim belirtilerim hemen hemen boyleydi ve edetim gecikti gebeyim sandim cunku.hic gecikmezdi adet oldum iki gun sonra.sadece bacak cekilmesi yuruyememe olmamisti.belki de idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum yine.

Merhabalar. Benim de bacagima dizimin alt tarafı ve ayak tabanım sanki usutmus gibi ağrıyor ama elliyorum sıcacık. 3 haftadır çalışmıyorum da hani ayakta durmaktan olur Dicem ama evdeyim genelde. keşke hamilelikle ilgili olsa...
bat 20 şubat

Valla hamilelik belirtisi mi bilmem ama hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce sağ bacağımda kasılma vardı siz söyleyince aklıma geldi.. hatta misafirim gelcekti topallaya topallaya ağırlamıştım misafirleri ertesi günde hamile olduğumu öğrendim.. tam adet zamanımdı işte...

Back