- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
-
Bendede kasıktan çekme oluyo bulaşık yıkıyodm bacağım çekildi zor yıkadım. Bilen varsa yazarsa iyi olur bende merak ediyorumKızlar merhabalar.eger cok konu acip rahatsiz ettiysem kusura bakmayin.ama bugun cok degisik bisey yasadim hemen sizlere sormak istedim.batim 13 subat.28 gunde bir oluyorum adet.17 ocak da sat tarihimdi.bugun benim ilk kez ciddi ciddi midem.bulandi.belirli donemlerde uc kez.serviste asansorde ve ogle yemeginden sonra.bir de sol bacagimda agri da yok pek ama yururken batiyor.yurumezsem agri olmuyor.acaba bu gibi belirtiler yasayan var mi kizlar aranizda
İnsallah guzel haberler aliriz bu ay.oturunce hic agrim yok ama yururken cok rahatsiz ediyor beniBendede kasıktan çekme oluyo bulaşık yıkıyodm bacağım çekildi zor yıkadım. Bilen varsa yazarsa iyi olur bende merak ediyorum
Ne kadar var adet gunune canimİnsallah guzel haberler aliriz bu ay.oturunce hic agrim yok ama yururken cok rahatsiz ediyor beni
Inşallah canm 15 şubat normalde ama 5 gün geç geliyo 5 aydır 20 şubatta bekliyorum canm. Senin az kalmış ilk haberi senden alıcaz inşallahNe kadar var adet gunune canim
İnsallah canim yaInşallah canm 15 şubat normalde ama 5 gün geç geliyo 5 aydır 20 şubatta bekliyorum canm. Senin az kalmış ilk haberi senden alıcaz inşallah
İnsallah canim ya
Benim sat 15 ocak yumurtlamama yakın göğüs hassasiyeti başladı hala devam ediyor inşallah hepimiz bu ay güzel haber alırız :)Kızlar aynısını bende yaşıyorum sat 19 ocak bat 18 şubat. İki gündür sol bacakta batma ve çekilme oluyor bide göğüslerim şimdiden çok hassas adetime 10 gün var bu kadar erken ağrıması normal gibi gelmedi bana
Benim sat 15 ocak yumurtlamama yakın göğüs hassasiyeti başladı hala devam ediyor inşallah hepimiz bu ay güzel haber alırız :)
İnşallah canım benim bacak ağrım geçti ama bulantım oluyor ara ara
Bende bulantı yok olsa garanti hamileyim derim zaten canmİnşallah canım benim bacak ağrım geçti ama bulantım oluyor ara ara
Benim bi kac kez gece uyandiran mide bulantim olmustu canim gecen aylarda o yuzden belirti degil galiba bendeBende bulantı yok olsa garanti hamileyim derim zaten canm
Bat 13 subat ya da 14 az kaldi bel agrisi bende yok ama bi yorgunluk var ustumde dun kanepede uyumus kalmisimKac gun kaldı bata canim. Benimde bacak ağrısı gecti ama bobreklerime dogru belimde bi agri var cok keskin ve karnimda felaket gaz var ya bi anlam veremedimm
Bat 13 subat ya da 14 az kaldi bel agrisi bende yok ama bi yorgunluk var ustumde dun kanepede uyumus kalmisim
Bugun herhangi bor belirtin oldumu canimInsallah psikolojik degildir yasadigimiz belirtiler ya
Goguslerim.hic agrimaz benim.adet oncesi sonrasi adet gunu de.bel agrimda olmaz hic.su anda da bel ya da gogus agrim yok uzuldum simdiKızlar normalde gögüs hassasiyetiniz olmuyorsa yada adet günü sadece oluyorsa şuan sürekli gögüs hassasiyeti çekiyorsanız gebelik belirtisi olabilir gögüs uçları koyulaşıyor adete 2 gün kala öğrendim ve bu belirtilerle neredeyse emindim çünkü normalde hiç.böyle birşey olmazdıayrıca adet ağrılarının aynısı vardı aslında kişi kendisini biliyorsa farklılıkları hemen hissedebiliyor
Kaç gün var Bata herkeste tabiki aynı olmaz cnm bende adet olcam die bekliodum ama süpriz heran herşey olabilir kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmayınGoguslerim.hic agrimaz benim.adet oncesi sonrasi adet gunu de.bel agrimda olmaz hic.su anda da bel ya da gogus agrim yok uzuldum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?