• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak kasilmasi yuruyememe hamilelik belirtisi mi acaba

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Kızlar merhabalar.eger cok konu acip rahatsiz ettiysem kusura bakmayin.ama bugun cok degisik bisey yasadim hemen sizlere sormak istedim.batim 13 subat.28 gunde bir oluyorum adet.17 ocak da sat tarihimdi.bugun benim ilk kez ciddi ciddi midem.bulandi.belirli donemlerde uc kez.serviste asansorde ve ogle yemeginden sonra.bir de sol bacagimda agri da yok pek ama yururken batiyor.yurumezsem agri olmuyor.acaba bu gibi belirtiler yasayan var mi kizlar aranizda

Kızlar merhabalar.eger cok konu acip rahatsiz ettiysem kusura bakmayin.ama bugun cok degisik bisey yasadim hemen sizlere sormak istedim.batim 13 subat.28 gunde bir oluyorum adet.17 ocak da sat tarihimdi.bugun benim ilk kez ciddi ciddi midem.bulandi.belirli donemlerde uc kez.serviste asansorde ve ogle yemeginden sonra.bir de sol bacagimda agri da yok pek ama yururken batiyor.yurumezsem agri olmuyor.acaba bu gibi belirtiler yasayan var mi kizlar aranizda
Bendede kasıktan çekme oluyo bulaşık yıkıyodm bacağım çekildi zor yıkadım. Bilen varsa yazarsa iyi olur bende merak ediyorum

Kızlar aynısını bende yaşıyorum sat 19 ocak bat 18 şubat. İki gündür sol bacakta batma ve çekilme oluyor bide göğüslerim şimdiden çok hassas adetime 10 gün var bu kadar erken ağrıması normal gibi gelmedi bana
Benim sat 15 ocak yumurtlamama yakın göğüs hassasiyeti başladı hala devam ediyor inşallah hepimiz bu ay güzel haber alırız :)

Kizlar bugun yine bacagim agridi ve midem bulandi su anda da oturuyorum kasigim sizliyor kendimi cok mu dinliyorum dicem ama yurumemin zorlasmasi da psikolojik olur muki

Kızlar normalde gögüs hassasiyetiniz olmuyorsa yada adet günü sadece oluyorsa şuan sürekli gögüs hassasiyeti çekiyorsanız gebelik belirtisi olabilir gögüs uçları koyulaşıyor adete 2 gün kala öğrendim ve bu belirtilerle neredeyse emindim çünkü normalde hiç.böyle birşey olmazdıayrıca adet ağrılarının aynısı vardı aslında kişi kendisini biliyorsa farklılıkları hemen hissedebiliyor

Kızlar normalde gögüs hassasiyetiniz olmuyorsa yada adet günü sadece oluyorsa şuan sürekli gögüs hassasiyeti çekiyorsanız gebelik belirtisi olabilir gögüs uçları koyulaşıyor adete 2 gün kala öğrendim ve bu belirtilerle neredeyse emindim çünkü normalde hiç.böyle birşey olmazdıayrıca adet ağrılarının aynısı vardı aslında kişi kendisini biliyorsa farklılıkları hemen hissedebiliyor
Goguslerim.hic agrimaz benim.adet oncesi sonrasi adet gunu de.bel agrimda olmaz hic.su anda da bel ya da gogus agrim yok uzuldum simdi

Goguslerim.hic agrimaz benim.adet oncesi sonrasi adet gunu de.bel agrimda olmaz hic.su anda da bel ya da gogus agrim yok uzuldum simdi
Kaç gün var Bata herkeste tabiki aynı olmaz cnm bende adet olcam die bekliodum ama süpriz heran herşey olabilir kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmayın

Back