• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak kalınlığı genetik mi yoksa lipödem mi ?

mavigamzem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
4
1
1
31
Arkadaşlar Merhaba benim sorunum bacaklarımın kalın olması.Armut tipi bir vücuda sahibim üst tarafım zayıf hiç sorun yok ama bacaklarımdan kalın ve şiş. 1.65 boy var 68 kg zayıflamaya çalıştğımda bacaklardan gitmiyor onlar hep kalıcı.Benden daha kilolu aarkadaşlarım çizmw giyiyor etek giyiyor ama ben giyemiyorum.Gerçekten çok üzülüyorum bu duruma.22 yaşındayım hayatında ne etek ne çizme giyebildim.Bacaklarım yüzünden olduğmdan kilolu gorunuyorum.

Ben de ayni konudan muzdaribim :mad: Bacaklarim hic ince olmadi. Oldum olasi kalin. Beni en cok rahatsiz eden ise alt bacagimin kalin olmasi. Bence genetik. Cunku bizim ailenin kadinlarinin bacaklari kalin. Zayiflayinca inceldigini soyluyorlar. Ben de 165 boyunda 56 kiloyum . Hayalim 50 kilo olmak ama onu da yapamiyorum :KK43: insallah ir gun o da olur vr biz de ince bacaklilardan oluruz :KK76:

Sadece kadınlarda görülen,LİPÖDEM hastalığının herkes tarafından bilinip,sgk kapsamına alınması için bir imza da siz atıp paylaşabilir misiniz rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X