Çocuk Hastalıkları bacak eğriliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kesmeshaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
127
2
116
benim 17 aylık bi bebeğim var ve bacakları çok düzgün değil aralıklı bi ortopedi doktoruna gittim röntgen çektirdim bi sorun olmadıgını söylediler kendi çocuk doktorumda yapısal olabilir dedi yani benim bebeğimin bacakları eğrimi olacak bi çaresi yok mu bunun bu konuda bilgisi olanlar bana yardım etsin lütfen ...

merhaba..çocuğunuzun kan değerlerine bakıldımı yada vucudu ayrıntılı muayene edildimi.?özellikle bir yaşından sonra d vit. damlaları kesildiği için çocuklarda d vit eksikliği magnezyum ve calsiyum eksikliğine bağlı olarak raşitizm başlangıcı olabiliyor ve bunlar eğriliklere neden olabiliyor.tedavisi ve önlemi çok kolay 1aylık bir tedavisi var önemli olan erken teşhis ..gözden kaçırmamanız için uyarmak istedim..Acil şifalar..

canım bildiğim kadarıyla anne karnında kaldıkları pozisyondan dolayı bacaklarda eğirilik olabiliyo 1 yada 1 buçuk yaşına kadar düzelmesi bekleniyo kızımdada vardı şuan 13 aylık düzgün benim bacaklarımda eğri 23 yaşındayım ve yana yana ameliyat olcak yer ve doktor arıyorum ne olur çok dikkat edin helede kız çoçuğuysa çünkü ben ne etek ne dar pantolan giyebiliyorum eşimin ailesi açık ve hep mini etek giyiyolar altdan altdan benlede dalga geçiyolar bana doğum günümde mini etek almışlardı ve hadi giy görelim die alen açık belli bacaklarım nese uzatmayım ben kızım bu durumu yaşamasın die eimden geleni yapcam 23 yaşındayım ama milletin hiç bişeyine özenmiyorum bacaklarına özendiğim kadar ne olur dikkat edin çok zor bi durum inanın geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…