• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptirdim, Aquafilling silikon enjekte edildi.

Kadinkadin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
22
5
18
Ankara
Merhaba, 4 gun once bacak sekillendirme icin Aquafilling silikon enjektesi yaptirdim. Tecrubelerimi paylasmak isteyen yazsin buradan. Yillarca arastirdim, bacaklari gizlemek zorunda kalmak nasil bir duygu bilirim. Bekliyorum msj larinizi.

Son düzenleme:
Bende seneler önce öyle bir madde enjekte ettirdim,anestezisiz,öldüm acıdan,hem hiçbir işe yaramadı,hemde bir bacağımda beze gibi kaldı ve masajla düzeltmeye çalıştığımda oradaki yağı eritip cildi çökerttiğini farkettim,inşallah sende öyle olmaz canım:KK12:

Mrb
Bende seneler önce öyle bir madde enjekte ettirdim,anestezisiz,öldüm acıdan,hem hiçbir işe yaramadı,hemde bir bacağımda beze gibi kaldı ve masajla düzeltmeye çalıştığımda oradaki yağı eritip cildi çökerttiğini farkettim,inşallah sende öyle olmaz canım:KK12:
Nuriyebal, ben Aquafilling enjekte ettirdim, lokal anestezi ile. 1 ay olacak bir sikayetim Yok. Seneye takviye yaptirmayi dusunuyorum. Sizin enjekte ettirdiginiz made ne idi merak ettim.

Canım uzun zaman geçti,hyaluronik asit olabilir,hatırlamıyorum,ilaçların isimlerinin yazıldığı bir kağıt vardı,bulursam yazarım,memnun olmana sevindim,kaç cm kalınlaştı bacağın merak ettim?

Bacaklara 50 ser mg enjekte edildi, diz alti arasi tam kapanmadi ama duzgun gorunuyor. 100 er olsa daha iyi olacakti. Yazin yine takviye yapiracagim. Eskisi ne gore cok farketti tabi.

Bacaklara 50 ser mg enjekte edildi, diz alti arasi tam kapanmadi ama duzgun gorunuyor. 100 er olsa daha iyi olacakti. Yazin yine takviye yapiracagim. Eskisi ne gore cok farketti tabi.
Canım anlatsana biraz ,anestezi altındamı yapıldı?sonrası nasıldı? 50 cc çok az gibi sanki,kaç cm kalınlaştı bacağın?kalıcımı?

Lokal anastezi oldu, 50 ser mg az geldi tabi. Cok ince bacaklarim. Acisiz ve iyilesme sureci kolay oldugu icin yine yaptiracagim. 3.500 fiyati. Iki gun biraz gerilme oluyor bacaklarda ve bandaj takiyorlar. Gunluk islerini hallediyorsun yinede. Cok agrisi Yok. Ben ikinci gunu parka gitmistim.

Lokal anastezi oldu, 50 ser mg az geldi tabi. Cok ince bacaklarim. Acisiz ve iyilesme sureci kolay oldugu icin yine yaptiracagim. 3.500 fiyati. Iki gun biraz gerilme oluyor bacaklarda ve bandaj takiyorlar. Gunluk islerini hallediyorsun yinede. Cok agrisi Yok. Ben ikinci gunu parka gitmistim.
Çok geçmiş olsun canım,kalıcılığı ne kadar?bide topak topak durmuyormu bacaklarında?

Merhaba, 4 gun once bacak sekillendirme icin silikon enjektesi yaptirdim. Tecrubelerimi paylasmak isteyen yazsin buradan. Yillarca arastirdim, bacaklari gizlemek zorunda kalmak nasil bir duygu bilirim. Bekliyorum msj larinizi.
Merhaba bende 11 gün önce aqufilling yaptirdim. 100cc her iki bacaga, yanliz benim sag bacagim bir türlü iyiye gitmiyor. cok kizarik, sislik ve baldirimda iltahap olustu. Antibiotik ve sislik icin ayri bir ilac kullaniyoeum. cok mutsuzum ve korkuyorum

Nerede ve kime yaptirdiniz merak ettim. Cok gecmis olsun, cok uzuldum. Ben ikinci kez yaptiracaktim, simdi biraz dusunsem iyi olur galiba.

neden yağ transferi yaptırmıyorsunuz? yabancı bir madde enjekte ettirmek yerine, kendi yağınızı kullanabilirsiniz. yapay dolgu malzemeleri artık tarihe karışıyor...

Nerede ve kime yaptirdiniz merak ettim. Cok gecmis olsun, cok uzuldum. Ben ikinci kez yaptiracaktim, simdi biraz dusunsem iyi olur galiba.
Vallahi ne diyim. Kimsenin önüne gecemiyorsun. Yaptirip mutlu olanlar var ,yaptirim piman olan .Benim gibi madur olan. Bir bacagim böyle olunca digerini gözüm görmedi. Bu sabah farkettimki saglam bacagimda ,top top ,beze beze görünüyor. Insallah bir an önce eriyip giderler,dilegim bu

neden yağ transferi yaptırmıyorsunuz? yabancı bir madde enjekte ettirmek yerine, kendi yağınızı kullanabilirsiniz. yapay dolgu malzemeleri artık tarihe karışıyor...

Ameliyatsiz Aquafilling dolgusu kaliciligi 5 ila 8 sene olan bir dolgu maddesiymis. Vucuda hic bir zarari yok diye anlatti . Sayfasindada böyle anlatmis. Lokal anastesi altinda hemen, normal hayata devam edecegimi söyleyince ,. Haklisiniz bir anlik zayifligima geldi. Yapacak bir sey yok , oldu bir kere .

Kendi yagimizi kullanmamiz icin liposuction gerekli yani ayri bir islem o. Yagin erime suresi de Aquafilling e gore daha az diye yag olayini istemedim.

yag olayini bn bir kere denedim aylarca mor bacaklarimi gizledim bir daha da tobeee simdi bu yontemi dusunuyorum acaba sizin doktorunuz kimdi benimki x bacak seklinde az bosluklarim kaldi yag enjeksiyonundan sonra ama o iyilesme donemi cok kotuydu kimseye tavsiye etmem yag enjeksiyonunu...

Hulya hn , benim bacaklar cok ince ve ikinci bir enjekteye ihtiyac var. 50 ser mg Aquafiling ile tum hayati iyi yonde tabi degisen kadinlar taniyorum. Benim dr Ankara'da. Bence dusunun zararsiz bir islem. Enfeksiyon kapmazsa tabi!!!!

Size katiliyorum. Iyi ellere emanetseniz iyi ve mutlu sonuclar mümkün. Yoksa benim gibi sefil olmakta var. Bakin hala cekiyorum. dün yine Dr. daydim bende biktim. Bacagim hala sis ama en azindan enfeksiyon bitti .

Merhaba, 4 gun once bacak sekillendirme icin Aquafilling silikon enjektesi yaptirdim. Tecrubelerimi paylasmak isteyen yazsin buradan. Yillarca arastirdim, bacaklari gizlemek zorunda kalmak nasil bir duygu bilirim. Bekliyorum msj larinizi.
Ben de çok çekiyorum alt bacağım çok ince nasıl yaptırdınız paylaşır mısınız

Back