ben doktoruma ısrarla yüzde ellisi erir değil mi diye sordum. O da ısrarla hayır yüzde 70-80 gibi kalır dedi. O o an bana evet yarısı eriyecek dese de ben ona yaptıracaktım o da bu durumun farkındaydı. sanırım tekniğine ve eski hastalarına güveniyor.
hani ben erirse yaptırmam modunda olsam tamam yalan söylüyor diyeceğim de yok. ben adama diyorum ki bakın ben takip ettim arkadaşlardan. rötüş yapabilirmişiz. 1 sene falan sonrası için.
yooo diyor ona da gerek olmayabilir. ha tabii siz mükemmel isterseniz o ayrı... bu kadar dürüst davranması da beni tavlıyor tabii...
enfeksiyon riski tüm ameliyatlarda var sanırım. bize de hatta başında söylediler fakat kim ister ki hazır ki iyi olan sağlığının da bozulmasını. ben doktoruma enfeksiyon olabilir mi bende çok ağrım var diye mail attığımda hiç karşılaşmadım daha önce ama olabilir demişti. ki neyse ki olmadı. inşallah olmaz da bu saatten sonra. şimdi düşündükçe bacağım kaşınıyor. psikolojik herhalde.
ya çok büyük paralar dönüyor ve hiçbir doktor böyle bir sebep yüzünden potansiyel müşterilerinden olmak istemez tabii... belki de hastanenin hatası var. kimbilir....
neyse çok uzattım karıştırdım da biraz ama canım çok sıkıldı DİPUKAnın durumuna
mesajını gördükçe tekrar tekrar üzülüyorum. Allahım diyorum biz çok şey mi istiyoruz????