Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar bende öğretmenim ve yakın zamanda yaptırmayı düşünüyordum. 1 hafat rapor kurtarmazsa yaza ertelemek zorunda kalacağım ve bunu da hiç istemiyorum:KK43:

öğretmen sayımız arttı baya.artık çocuklarımı okula götürünce öğretmenlerin bacaklarına daha çok bakar oldum.sanırım kafayı yemek üzereyim.

oh, attım ben de altına imzamı :)

yok yok o konuda içim rahat. dipukanın başına gelen gibi talihsiz bir olay olmaz ise ve bacağın yapısı da buna müsaitse yağ transferi iyi bir şey gibi gibiiii...... Off yine de net konuşamıyorum ki...

ama novembergirl en son yazmıştı değil mi memnunum diye... tamamen eridi diyen yok şimdilik aklımda kaldığı kadarıyla. varsa da lütfen arada girip paylaşsın arkadaşlarımız. en azından henüz yaptırmamış olanlara ışık olur.

yok yok o konuda içim rahat. dipukanın başına gelen gibi talihsiz bir olay olmaz ise ve bacağın yapısı da buna müsaitse yağ transferi iyi bir şey gibi gibiiii...... Off yine de net konuşamıyorum ki...

ama novembergirl en son yazmıştı değil mi memnunum diye... tamamen eridi diyen yok şimdilik aklımda kaldığı kadarıyla. varsa da lütfen arada girip paylaşsın arkadaşlarımız. en azından henüz yaptırmamış olanlara ışık olur.

amylee sen tanırsın eski sayfalardan kralkaya vardı .son durumunu yazmamış geçmiş sayfalara.senin bilgin varmı son durumuyla ilgili.

yok ben özgürdü değilim ama doğru hatırlıyorsun değiştirmiştim rumuzumu ilk zamanlar. Eski takımdan ara ara gelenler oluyor. Bilgi veriyorlar. Fotoğraf koyuyorlar. Pandora hatırlamıyorum ama palmodoro vardı tekbenmiyim vardı. Onları biliyorum. Palmodoro yaptırdı ve memnundu birkaç ay önce. O istanbulda benim doktorumla aynı. Zaten ben de palmodoro ve delphine'in resimlerini görüp ve o dönem benim şimdi gittiğim doktora giden ve paylaşan arkadaşların yorumları ile karar vermiştim. Benim 3 ay olacak artık. Senin doktorun kimdi?

pandora ne ya çok komk.kendime çok güldüm, palmadoroydu kusura bakma. Sence a.k. Hocadn memnun olanlar en fazlamı. Uzun zamandr okuyamadım. 2 sene oldu istediğim yerler tam dolmadı. Benimki ctmur hoca. Bidaamı yaptıriim acaba emly.
Senin tam istdğn gbimi.

nikname arkadaşım çıkma hemen lütfen ,yaptırmayı düşünenler olarak merak ettiklerimizi soralım.dr un kimdi,özeldende yazabilirsin.bacaklarının son hali seni memnun etmeye yettimi.birde bac.sorun neydi.(çok oldu ama idare et lütfen)

amylee sen tanırsın eski sayfalardan kralkaya vardı .son durumunu yazmamış geçmiş sayfalara.senin bilgin varmı son durumuyla ilgili.

evet o hala forumda. ben geçenlerde özel mesaj atmıştım kendisine du bakiim bi ne demiş....

kralkaya memnundu en son ama bazı problemler yaşamıştı. ben ona tekrardan mesaj atarım onun adına konuşmam doğru olmaz şimdi.

öğretmen sayımız arttı baya.artık çocuklarımı okula götürünce öğretmenlerin bacaklarına daha çok bakar oldum.sanırım kafayı yemek üzereyim.

hakikaten ya... ben de bakayım bundan sonra. gerçi ben sokaktakilere de bakıyorum. Gecen bi kız gördüm kızın fizik inanılmaz güzel bacaklar falan sütun....ama yüzü; ı-ıh.....:) eeee hepsi bi arada da olmayabiliyor di mi?

nikname arkadaşım çıkma hemen lütfen ,yaptırmayı düşünenler olarak merak ettiklerimizi soralım.dr un kimdi,özeldende yazabilirsin.bacaklarının son hali seni memnun etmeye yettimi.birde bac.sorun neydi.(çok oldu ama idare et lütfen)

benim düzgündü sıradan alt baldırlar az kaslı diz içleri birbirine değiyo şeklndeydi. Ben boru gibi yukarı doğru genişleyen şeklde istedim. Diz içi alındı ara açık duruma geldibiraz ama rahatsz etmiyo. Düz düzler. Eh işte. Alt baldırın alt arka kısımları eridi, canımı orası sıkıyo. Erimese süperdi. Bide kilo alınca yağ konan yrer şişmanlıyo. Yani yanlış yerlere konuşsa oralar şişmanlıyo. çok değişken günü gününü ayı ayını tutmuyo. Eskiden bı karakteristiği simetrisi vardı. şimdi adını koyamıyorum kimsin güzelmi diilmi.
Ama para ve canım gitmedi diil.

hakikaten ya... ben de bakayım bundan sonra. gerçi ben sokaktakilere de bakıyorum. Gecen bi kız gördüm kızın fizik inanılmaz güzel bacaklar falan sütun....ama yüzü; ı-ıh.....:) eeee hepsi bi arada da olmayabiliyor di mi?

ama şuda bir gerçekki,şık giyinmek için fizik gerekiyor.mesela benim bacaklarım böyle olmasaydı stilim çok daha farklı olurdu.beğendiğim bir çok kıyafeti giyemiyorum,topuklu ayakkabıda bile modayı takip edemiyorum.platformlar felan nerdee.onlarıda giyersem hepten biri anyaya ,biri konyaya gider.bu arada kaynanam benimle ço gururlanır.dar pantolonlar giymiyorum diye.ah bir bilse ameliyat olursam ilk giyiniceğim şey onlarrrr.kesin kadın şok olur,ne oldu bizim geline diye...herkes eşim şuna buna izin vermiyo diye şikayet eder,benim eşim hiç bir şekilde karışmaz kıyafetlerime (kısa,açık gibilerinden)ama giyinemiyorum.ve bu bana daha çok dokunuyor.

ama şuda bir gerçekki,şık giyinmek için fizik gerekiyor.mesela benim bacaklarım böyle olmasaydı stilim çok daha farklı olurdu.beğendiğim bir çok kıyafeti giyemiyorum,topuklu ayakkabıda bile modayı takip edemiyorum.platformlar felan nerdee.onlarıda giyersem hepten biri anyaya ,biri konyaya gider.bu arada kaynanam benimle ço gururlanır.dar pantolonlar giymiyorum diye.ah bir bilse ameliyat olursam ilk giyiniceğim şey onlarrrr.kesin kadın şok olur,ne oldu bizim geline diye...herkes eşim şuna buna izin vermiyo diye şikayet eder,benim eşim hiç bir şekilde karışmaz kıyafetlerime (kısa,açık gibilerinden)ama giyinemiyorum.ve bu bana daha çok dokunuyor.

ayyy bu kaynanalara ne oluyorsa....

benim düzgündü sıradan alt baldırlar az kaslı diz içleri birbirine değiyo şeklndeydi. Ben boru gibi yukarı doğru genişleyen şeklde istedim. Diz içi alındı ara açık duruma geldibiraz ama rahatsz etmiyo. Düz düzler. Eh işte. Alt baldırın alt arka kısımları eridi, canımı orası sıkıyo. Erimese süperdi. Bide kilo alınca yağ konan yrer şişmanlıyo. Yani yanlış yerlere konuşsa oralar şişmanlıyo. çok değişken günü gününü ayı ayını tutmuyo. Eskiden bı karakteristiği simetrisi vardı. şimdi adını koyamıyorum kimsin güzelmi diilmi.
Ama para ve canım gitmedi diil.

yağ konulan yerlerin kilo alınca şişmanlaması iyi değilmi yani.yağların yanlış yerlere konulması demişsinye onu pek anlamadım,öyle bir şeydemi var yani?sonuç olarak eski halinden daha iyimi.yani eskiden giyinemediğin,etek,elbise vs giyinebiliyormusun?

morluk namına hiçbir şey kalmadı. çorabı 21 gün kullanıp çıkardım. normal siyah külotlu çorap gibi ama medikal işte. düşük basınçlı çorap diyor doktorum. varis çorabı kesinlikle değil dedi. benim sadece kanül izleri var. onlar da sinek ısırığının az büyüğü. ocak sonu benim.
Allahıma şükür. biçim olarak iyi. ağrı sızı yok. zaten eskisi gibiyim. hiç olmamış gibi hissediyorum ama aralar dolu biraz o kadar. bir de diz içinden ve dıştan almış olması çok farkettirdi.

peki çorap kalın bişey mi?nisan ayında olucam ya kalın çorapla okula nasıl giderim onu dert ediyorum.banyo yasağı falan var mıydı?arada çıkartabiliyormuydun çorabı?bir de çok morardı mı kaç güne geçti morlukların?kaç gün hastanede kaldın?kaç gün sonra kontrole gittin?çok soru sordum:KK43: sizinle tanışmak büyük şans.umut ışığımsınız.teşekkürler....

Memko emylee resm vermı son yaptıranlar memnunmu hangi drlar revacta kimlerin albümü resmi var kulüpte, ne kadar fiyatlar iknciyi alt baldır altları için yaptırimmi çok srdum bi el atın kızlar ya.

ben doktoruma ısrarla yüzde ellisi erir değil mi diye sordum. O da ısrarla hayır yüzde 70-80 gibi kalır dedi. O o an bana evet yarısı eriyecek dese de ben ona yaptıracaktım o da bu durumun farkındaydı. sanırım tekniğine ve eski hastalarına güveniyor.

hani ben erirse yaptırmam modunda olsam tamam yalan söylüyor diyeceğim de yok. ben adama diyorum ki bakın ben takip ettim arkadaşlardan. rötüş yapabilirmişiz. 1 sene falan sonrası için.
yooo diyor ona da gerek olmayabilir. ha tabii siz mükemmel isterseniz o ayrı... bu kadar dürüst davranması da beni tavlıyor tabii...
enfeksiyon riski tüm ameliyatlarda var sanırım. bize de hatta başında söylediler fakat kim ister ki hazır ki iyi olan sağlığının da bozulmasını. ben doktoruma enfeksiyon olabilir mi bende çok ağrım var diye mail attığımda hiç karşılaşmadım daha önce ama olabilir demişti. ki neyse ki olmadı. inşallah olmaz da bu saatten sonra. şimdi düşündükçe bacağım kaşınıyor. psikolojik herhalde.

ya çok büyük paralar dönüyor ve hiçbir doktor böyle bir sebep yüzünden potansiyel müşterilerinden olmak istemez tabii... belki de hastanenin hatası var. kimbilir....

neyse çok uzattım karıştırdım da biraz ama canım çok sıkıldı DİPUKAnın durumuna:KK43: mesajını gördükçe tekrar tekrar üzülüyorum. Allahım diyorum biz çok şey mi istiyoruz????

evet canım sana sölediklerinin aynını birebir bana da söyledi.ben de en kötü ihtimali söyleyin bana dedim.neticede evliyim eşime karşıda sorumluluklarım var boşu boşuna maddi manevi sıkıntı yaşatmak istemiyorum eşime dedim.samimiyetle yanıtladı.bilemiyorum güven verdi bana.

X