tşkrler,sen sor canım ben cvp veririm girdiğim ve sorularını gördüğüm sürece.
canım ista cuma günü geldim .ctesi 8 de hastanedeydim. hastane elbisesini giydirdiler kan aldılar bazı evrakları imzalattılar. Daha sonra anestezi doktoru geldi. Sigara alkol kullanıyor musun bi hastalığın var mı gibi sorular sordu. Ciğerlerimi dinledi. ameliyatta görüşürüz dedi ve çıktı. ameliyat saat 10da idi. saat 9.30 civarı doktor geldi. Önce asistan odaya giriyor para işini hallediyorsun ve bir kaç bişey imzalıyorsun yine. Sonra o gitti odaya doktor geldi. arkadan önden bayağı bi fotomu çekti. sonra yatağın üstüne çıkardı .orada işaretlemeler yaptı. nereden yağ alacak oraları çizdi. ben basenden ve yan simitlerden alınmasını istedim. göbekten almayın ben göbeğimi seviyorum dedim. Ahmet beyde orayı işaretledi en son ihtimalle alırız dedi. Âmâ istediğimi yapmış ve almamış. Sonra hemşire ve hasta bakıcı geldi. Sedyeye yattım. Damar yolundan sakinleştirici verdi ve beni ameliyathaneye aldılar. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda odamdaydım ve aşırı derecede titriyordum. Âmâ öle böle değil. doktorda başımdaydı üşüyor musun dedi hayal meyal hatırlıyorum ama evet dedim sanki. serum taktılar. Üzerimi iyice örttüler. arkadaşıma bitti mi dedim evet dedi. sonra uyumuşum yine.arada uyandım buz falan koydular bacağıma. ama şuan çok şiş ve acayip acıyorlar. hareket etmekte zorlanıyorum .inşş çbaya kadar geçer. o gün dönmem lazım çünkü. öle tek başına gidip olunacak bi ameliyat değil. mutlaka yanında biri olmalı ve 3-4 gün kalabileceğin bir yer. yaklaşık 3 saat sürmüş ameliyatım.330 cc yağ konulmuş bacaklarıma. ben ptesi dönecektim malatyaya ama doktor kesinlikle olmaz dedi. çbadan önce gidemezsin dedi. zaten öle demese bile gidemezdim .tuvalete bile zor gidiyorum tutuna tutuna. hastaneden 5 gün rapor aldık. acil doktorundan. hastane olarak ben Nişantaşı hospitalde oldum.ataşehir bayağı ters oluyordu arkadaşımın evine.doktora 5000 tl hastaneye 1250 tl ödedim.ama sadece bu parayı alıp gitmek yetmiyor ekstra olarak çorap aldım.buz torbaları aldım ve taksi paraları falan.hastaneden ilk gün çıktım ben.şuan arkadaşımın evindeyim.başka merek ettiğin bişey olursa sorarsın canım.foto koyarım ama şuan gerçekten ağrılarım var o nedenle öle fotoyla falan uğraşmak istemiyorum.ama biraz dinsin ağrılarım hemen çekip yollucam.o zaman aradaki farkı net görebilirsin