- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ky sen benden daha çok yaşicaksın şimdi ben de dupokoyu soracaktım onu ben de takşp ediyorum bir de muem de bugün olacaktı değil mi?
Evet Muem'inde bugün olması gerekiyordu.
benimki superdry denen sistem.. iki aya yaklaştı. şu anda memnunum bekliyorum bakalım eriyecek mi daha fazla. resimlerime bakabilirsin albümden.
Doktorun adı ne? Sana indirim yapmıyor zaten yaptığı fiyat bu değil mi? Çok güzel yapacak bacaklarını hiç bir gram erimeyecek ben de o doktora gidecem. Amin amin amin. :)
Canim doktorum F. B. Seninkidemi ayni doktor? Bu arada indirim yapmiyor herkeze verdiği fiyat bu. İnşallah hepimizin bacaklari çokkk güzel olur...
anladım ikicanımvar hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun.İnşallah her şey istediğin gibi olur
memko kusura bakma kim kim olduğunu iyice karıştırdım sen ameliyat olmuş muydun?
evet ama azicik azicik yukselt fiyati,ben esime soyledigimde kalpten gidecekti saka yaptigimi sandi once.alistira alistira cik bence.su halimize bakin arkadaslar yazik bize yaaaaaCanım en zor kısmı atlatmışsın:)) bir dahaki konuşmanızda da fiyatı söyleyiverirsin:))) 4000 den başlarsın:)
maleseffff henüz değil,inşallah en kısa sürede.yenideye sormuşmuydum hatırlamıyorum ama ,onunkinidemi bu fiyata yapmıştı.yada hastaya göremi değişiyor fiyat .benimkide kalın ama dizden aşağısı malesef yamuk.