Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar,
.
Ben geçen sene yine böyle bir blog bulmuştum. hatta nazım durak kendi de buradaki insanlara cevap yazıyordu. Orada bu ameliyatı olmuş olan bir kız vardı. Memnundu ama iyileşme süresi öyle hemen 1 hafta falan değil diyordu. Kapalı bir bayandı ve birkaç ay geçtiği halde hala namaz kılarken zorlanıyorum diyordu. Ama bacaklarının şeklinden memnundu. Artı eşimin yanında evde sort giyebiliyorum falan diyordu. Öte yandan bu ameliyatı başka bi doktora olmuş olan biri de sonrasında çıkarttırmıştı. O yüzden Namık Baran a gitmedim.
Nazın Durak ın anlattığına göre kendi geliştirdiği bir yöntem varmış. Yüzeye değil de kemik ile kas arasına yerleştiriyormuş silikonu. Dolayısıyla oynama ya da yer değiştirme gibi bişey söz konusu olamazmış.
Adamı hiç sevmedim ama nedense ondan başka birinin bu konudaki becerisine de güvenemiyorum. Hastayı uyuttuktan sonra başka yerlerini de ameliyat ediyormuş gibi şeyler duydum. hadi bakalım hayırlsı.... isteyen arkadaşlar bana özelden e posta adreslerini versinler ben onlara nazım beyin ameliyat resimlerini göndereyim....
pınar cnm benim nasıl sevindim senin adına bi bilsen inşlh dahada iyi olur cnm benim yagların birazı eriyecektir sakın moralini bozma 2ci seansta dahada kalıcı olur cnm dikkat et kendine çok çok geçmiş olsun bileklerine bence hiç yaptırma bilekler baldır gibi olmuyo morluk kalıyo geçmiyo önemli olan baldır dedigimiz yani orta kısım zaten ince bilek moda bilegi hiç takma derim çok sevindim senin adına tekrar geçmiş olsun