• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak ağrısı hamilelik belirtisi mi?

venusmercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
299
381
103
Arkadaşlar merhaba, daha önce açılmış bir konu var mı bilmiyorum ama benim sorum, hamilelik belirtisi olarak bacak bel ağrısı yaşayan anne adaylarına💖 reglim 3 gün gecikti bel ağrım yok ama bacaklarımda baştan sona bir ağrı var böyle daha çok hamlanma ya da et kesiği gibi bir ağrı sürekli ağrıyor. Bacak ağrısı yaşayan anne adayları ve anneler, sizin de böyle miydi ağrınız yoksa regl döneminde kasıklardan bacağa vuran sancı, sızı şeklinde bir ağrı mıydı?

Benim vardı bacaklarım çok agriyordu gece yatamazdim bacak agrisindan tabi kan dolaşımından benim kan pihtilasmam var ilaç içiyorum şimdi ağrı olmuyor suan hamile değilim nasip olmadı
Test yapsanız çıkar

Dün yaptım silik çizgi çıktı ama 15 dk sonra. Dolayısıyla emin olamıyorum. Tekrarlayacağım yarın sabah

Arkadaşlar merhaba, daha önce açılmış bir konu var mı bilmiyorum ama benim sorum, hamilelik belirtisi olarak bacak bel ağrısı yaşayan anne adaylarına💖 reglim 3 gün gecikti bel ağrım yok ama bacaklarımda baştan sona bir ağrı var böyle daha çok hamlanma ya da et kesiği gibi bir ağrı sürekli ağrıyor. Bacak ağrısı yaşayan anne adayları ve anneler, sizin de böyle miydi ağrınız yoksa regl döneminde kasıklardan bacağa vuran sancı, sızı şeklinde bir ağrı mıydı?
Merhaba hamile misiniz şuan

Bu soylediginizden sonra hamilelik oldu mu belirti miymiş gercekten

Su an ayni durumdayim bacaklarim kopuyo agridan bata az kaldi. Siz hamileymissiniz sanirim takviminiz. Darisi bizlere. Saglicakla alın kucaginiza🧿

Su an ayni durumdayim bacaklarim kopuyo agridan bata az kaldi. Siz hamileymissiniz sanirim takviminiz. Darisi bizlere. Saglicakla alın kucaginiza🧿
Amin, darısı isteyen, bekleyen herkese🧡🧡 benim bu postu yazdığım zaman gecikmem oldu ancak hamile değildim. Herkesin farklı farklı oluyor gerçekten ama insan yine de merak ediyor, kendine benzeyeni arıyor. Hamile kaldığım ay mide yanması dışında hiçbir belirtim olmadı bu arada 🐣

Back