Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erimekten çok sıkılaştırmak lazım sanırım en cıvık kısım orası oluyor bacaklarda. callanetics denedinmi?
ben 20 gündür jillian michaels'in 30 day shred'ini yapıyorum, iç bacaklarda baya farkettiriyo :) aynı sorun bende de vardı ve şuanda durumdan baya memnunum:)
Hala bulamadıysan ben bir egzersiz biliyorum ama nasıl anlatırım böyle resim olmadan bilmiyorum.ebru şallıdan görmüştüm,yumoş bacakları sıkıştıran hareket diye yapıyordu,hatta ben o kadar çok yatım ki bir baktım bacaklarımın arası açılmış dar kot giyince bacaklar arasında boşluk oluyordu abartmıyayım diyip bıraktım
ben sana gayet kolay ve etkili bi yöntem vereyim arkadaşım başka şeyler denemene gerek kalmaz bu bildiğimiz ufak çocuk topları varya eğer bulamazsan büyük banyo havlusunu yuvarla oda olur
otururken yemek yaparken ayakta bi işle uğraşırken her an yapabilirsin 5 er set halinde başla mesela günde 3-4 kez yap alıyosun topu bacaklarının arasını bacaklarınla topu sıkıştırıyorsun 10 a kadar say bırak 5 kere yap mesela oturduğun yerde ders çalışırken sonra ayakta olduğunda gene aynısını yap vaktin olduğu zaman yere sırt üstü yat bacakları dik havaya önce açabildiğin kadar aç v şeklinde olacak bacakların mesela yandığını hissedeceksin iç tarafının 5 set bunu yap sonra makas hareketini yap aynı pozisyondayken sonra gene topunu al bacaklar havadadayken sıkıştır çok basit zaman almayan masrafsız ve uğraştırmayan aynı zamanda çok etkili bi yöntem iç bacağı çok iyi topluyor ben ayakta yemek yaparken hemen alıyorum topu yemeği karıştırırken sıkıp sıkıp bırkaıyorum ohh miss
diz çöküp kalkmak (çömelmek )
sırtını duvara dayayıp oturur pozisyon almak
Hala bulamadıysan ben bir egzersiz biliyorum ama nasıl anlatırım böyle resim olmadan bilmiyorum.ebru şallıdan görmüştüm,yumoş bacakları sıkıştıran hareket diye yapıyordu,hatta ben o kadar çok yatım ki bir baktım bacaklarımın arası açılmış dar kot giyince bacaklar arasında boşluk oluyordu abartmıyayım diyip bıraktım
ya ben aradım ama bulamadım onu biraz tarif etsen?
anlatmaya çalışayım,yere dümdüz uzanıyorsun,ayaklarını havaya kaldırıyorsun.bacaklarla bedenin 90derecelik açı oluşturacak.ayaklarının arasına bir top sıkıştırıyorsun.sonra iki ayağının arasında tuttuğun topudizlerini kırarak popona değirmeye çalışır gibi dizlerini kırarak indirip kaldırıyorsun,her indirmende sağ dizini olabildiğince sağa sol dizini olabildiğince sola açıyorsun.kurbağa gibi.topu popoya değirmek mümkün olmuyor ama mümkün olduğunca uğraşıyorsun ve her seferinde yeniden topu ayaklarınla dimdik havaya kaldırıyorsun yine 90dereceye.ebru şallı videolarına bak biraz,kesin görürsün ne demek istediğimi anlarsın.ben günde iki kez 50 defa yapıyordum bu hareketi,benim sezeryan doğumdan sonra göbeğim kaldı,bir baktım incecik bacaklarla kocaman bir göbege sahibim,yapmayı bıraktım.bacaklarımı birleştirip aynaya bakınca arkadaki ışık bacaklarımın arasından görünür olmuştu yıllar sonra.anlatabildim mi canım?
anlatmaya çalışayım,yere dümdüz uzanıyorsun,ayaklarını havaya kaldırıyorsun.bacaklarla bedenin 90derecelik açı oluşturacak.ayaklarının arasına bir top sıkıştırıyorsun.sonra iki ayağının arasında tuttuğun topudizlerini kırarak popona değirmeye çalışır gibi dizlerini kırarak indirip kaldırıyorsun,her indirmende sağ dizini olabildiğince sağa sol dizini olabildiğince sola açıyorsun.kurbağa gibi.topu popoya değirmek mümkün olmuyor ama mümkün olduğunca uğraşıyorsun ve her seferinde yeniden topu ayaklarınla dimdik havaya kaldırıyorsun yine 90dereceye.ebru şallı videolarına bak biraz,kesin görürsün ne demek istediğimi anlarsın.ben günde iki kez 50 defa yapıyordum bu hareketi,benim sezeryan doğumdan sonra göbeğim kaldı,bir baktım incecik bacaklarla kocaman bir göbege sahibim,yapmayı bıraktım.bacaklarımı birleştirip aynaya bakınca arkadaki ışık bacaklarımın arasından görünür olmuştu yıllar sonra.anlatabildim mi canım?
canım sen ne kadar zamanda farkı hissetmeye başladın.başlayıp hemen sıkılıp bırakmayayım diye soruyorum.
topu topu 2hafta ya yaptım ya yapmadım canım ama çok azimliydim aklıma geldikçe yere uzanıp sadece bunu değil göbek ve selülit için olan hareketlerden de yapıyordum.günde toplam 250 şartı koymuştum kendime,herbirinden 50şer kez yapıp başka harekete geçiyordum gün içinde 250yi tamamlıyordum ama inanılmaz farketmişti,yıllar sonra aynaya çıplak vucüduma bakabilir hale gelmiştim kesinlikle tavsiye ederim ebru şallının videolarını izleyin,yaptığı bütün egzersizler değil,mesela ben en çok ihtiyacım olan bölgeler için 3,4egzersiz seçmiştim,sadece onları yapıyordum.biri bu anlattığım bacak egzersizi,ikisi göbek için,biri de selülit savar dediği.