• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacağımin hali bu halde!! :(

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
bacagimda batik sorunu vardi. Gervi sadece bacagimda drgil koltuk alti ve genital bolgemde de böyle bi sorun olmaya basladi. Tuylerim cikmiyor ve boyle izler kaldi. Napicam bilmiyorum. Genelde sir yapıyorum kendim.
http://hizliresim.com/5gVj7R aglicam simdi bacaklarimin hali cok kötü :( :'(

benim boyle olmasa da dizimin hemen altı bacagımın arkasıı tavuk poposu gibi oluyordu. koltuk altımda da bazıları hanyaya bazıları konyaya dogru çıkıyordu. lazerden sonra bacaklarımdan o nokta nokta goruntu gitti. pürüzsüz oldu. Denemeyi düşündünüz mü hiç lazeri?

Lazer için su an ekonomik durumum pek uygun degil. Bacagimda daha cikmayan tuyler var. Hicbiri tam zamaninda cikmiyorm bazilari derimin altindan ilerliyor :( cikarmak icin ugrasinca da bacagimda iz kalmis

her banyoda kese yapın belki bir faydası olur. iğneyle falan yapmayın iz kalır. Tabi en iyisini doktor bilir. Belki bi dermatologla görüşseniz daha faydalı olur.

vücut Peeling i yapmayi deneyin.Peeling i evde kendiniz de hazirlayabilirsiniz. bir miktar deniz tuzunun icine istediginiz bitkisel yagi koyun ve bir kavanoz icinde saklayin.banyoda henüz vücudunuzu islatmadan önce kuru kuru keselenin.sonra banyonuzu yapin.tekrar keselenin ve durulandiktan sonra bu karisimla vücudunuza Peeling yapin.masaj yaparak ovalayin.sonra tekrar durulanin ve ciktiktan sonra vücudunuza nemlendirici sürün.inanilmaz bir etkisi var.bütün vücut bebek gibi yumusacik ve haftada 3-4 defa yaptiginizda pürüzsüz bir görünüme kavusuyor.

vücut Peeling i yapmayi deneyin.Peeling i evde kendiniz de hazirlayabilirsiniz. bir miktar deniz tuzunun icine istediginiz bitkisel yagi koyun ve bir kavanoz icinde saklayin.banyoda henüz vücudunuzu islatmadan önce kuru kuru keselenin.sonra banyonuzu yapin.tekrar keselenin ve durulandiktan sonra bu karisimla vücudunuza Peeling yapin.masaj yaparak ovalayin.sonra tekrar durulanin ve ciktiktan sonra vücudunuza nemlendirici sürün.inanilmaz bir etkisi var.bütün vücut bebek gibi yumusacik ve haftada 3-4 defa yaptiginizda pürüzsüz bir görünüme kavusuyor.
Teşekkür ederim. Deneyecegim bunu da. Birde topuk tasini deneyecegim. O da iyi geliyormus

bacagimda batik sorunu vardi. Gervi sadece bacagimda drgil koltuk alti ve genital bolgemde de böyle bi sorun olmaya basladi. Tuylerim cikmiyor ve boyle izler kaldi. Napicam bilmiyorum. Genelde sir yapıyorum kendim.
http://hizliresim.com/5gVj7R aglicam simdi bacaklarimin hali cok kötü :KK43: :'(
Yegenimin bacagida boyleydi. Etek giyemezdi. Denize giremezdi.Cildiye dermatalog lazer epilasyonu onerdi. 3 seansta kurtuldu sukur. Benimde vardi bacak arkalari ve bikini bolgesinde ben devam ediyorum seanslarima hem tuylerden kurtuldum hemde batiklardan. Siddetle tavsiye ediyorum.

Back
X