Bacağımdaki yara izi?

qw008

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
7
0
1
25
Bacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?

Bacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?
Bronzlaşmak için Dubai.
Tabi ki.

Mantıklı bence.
Hem tatil yapmış olursunuz ne güzel.

Dubai ye tatile gidin derim boşverin bronzlasmayi. İyi bir doktor bulup cildinizi tedavi ettirebilirsiniz.

dubai de tatil yapacak paran varsa o yara yerine estetik yaptır kurtul gitsin fake olduğunu düşünüyorum böyle bir zeka ile insan yaşayamaz çünkü

Back
X