- Konu Sahibi pambukmelek8788
arkdaslarr 2 3 ay önce bacağımda bi morarma oldu ufak birşey durduk yere bu daha öncede 1 2 kez olmuştu ve çocukkende olmuş annemin dediğine göre. kalp damara gittim baktı birşey yok çok hafif sol bacakta varis var ama önemsiz diyerek hemotljye gönderdi. önce normal kan testleri yaptılar temiz çıktı. sonra faktör testlerinden birkaç tane yaptılar onlarda temiz çıkmış. yalnız kanama zamanı testim normali 8 ken benm ilki 10 2.si 15 dk sürdü. birde yayma denen test varmış cam üzerinden mkrkpla baktıkları. ondada bişiler görmüşler herhalde. trombostlerle ilgili . şimdide glanzman hastalığından şphelniyorum dedi bi kan testi daha istedi , birde kanama zamanı uzun diye şphelenerek pfa 100 kan testi isticem dedi
neyim var bemnm yaaa ... glanmana baktım nebiliyim kanamanın durmaması kanın pıhtılşmamasıymş tedawisi olmayan bi hastalıkmış. ama benm biyerim kanayınca okadar uzun sürmüyorki ve genelde çocukkken baslarmış bu hastalık ..
ooff bilgisi olanlar biraz yardımcı olabilir mi
neyim var bemnm yaaa ... glanmana baktım nebiliyim kanamanın durmaması kanın pıhtılşmamasıymş tedawisi olmayan bi hastalıkmış. ama benm biyerim kanayınca okadar uzun sürmüyorki ve genelde çocukkken baslarmış bu hastalık ..
ooff bilgisi olanlar biraz yardımcı olabilir mi