- 26 Ocak 2018
- 835
- 881
- 103
- 28
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
-
Uzun bi sure elleme oynama yani batiklarla vs. Jiletlemeyi deneArkadaşlar merbaba ben yıllardır bacağımdaki batıklarla oynuyorum ve iz kalıyor doktora gittim bana sadece Sivex losyon verdi ama bir işe yaramadı. Şuan epilasyon yaptıracak durumda da değilim.
Bu durumda ne yapabilirim artık kısa bir sey giyemiyorum utanir oldum lutfen yardim edin kadinlar kulubu uyelerii(
Jiletle alinca da ertesi gun cikiyorUzun bi sure elleme oynama yani batiklarla vs. Jiletlemeyi dene
Keseyi deneyecegim insallah bir gun bende epilasyon yaptiririm kisa paca pantolon bile giyemiyorum rahatcaBatık sorunu bende de vardı. Sinirden bacaklarıma bakmak istemiyordum. Epilasyon yaptırdım ve tamamen kurtuldum. Siz şu an öyle birşeyin mümkün olmadığını söylemişsiniz. O zaman en azından daha az olmadı için, buharlı , uzun banyolardan sonra teniniz iyice yumuşadıktan sonra sabunsuz keseleyin. Gidebiliyorsanız hamama gidin. Cildinizi yumuşatacak ürünler kullanın. Yani tüyler kolay çıksın ki batık olmasın. Bir de mümkün olduğunca ağda yapın. Makine kullanmayın. Ama kese gerçekten işe yarıyor.
Elim hep bacagima gidiyor ve batiklari sıkıyorumOynama canım geçen yaz bendede takıntı olmuştu sürekli elim bacaklarında batıkları sıkıyordum. Siyah siyah lekeler olmuştu. Ellemeyince zamanla izler geçiyor
Birde bacagim kirmizi kirmizi oluyor napicam bilmiyorumKese kullanın. Uzun uzun banyoda kalıp suyu sıcacık yapıp buharla teninizi iyice yumuşatıp keseleyin. Duşta uzun uzun durmaya vaktiniz olmadığında kese yerine peeling kullanın. Baktıklara iyi geliyor da lekelere çözümüm yok maalesef.
İnşallah yaparsınız merak etmeyin, zamanla olur. Ayrıca o lekeler falan hepsi geçiyor. Yazmayı unutmuşum da keseden sonra bepantol ya da madecassol da kullanın cildi yeniliyor.Keseyi deneyecegim insallah bir gun bende epilasyon yaptiririm kisa paca pantolon bile giyemiyorum rahatca
Bunlar nemlendirici olanlar mi cilt rengini acan bildiginiz krem var mi batik lekelerini gidermek icinİnşallah yaparsınız merak etmeyin, zamanla olur. Ayrıca o lekeler falan hepsi geçiyor. Yazmayı unutmuşum da keseden sonra bepantol ya da madecassol da kullanın cildi yeniliyor.
Epilasyon aletimi kullaniyosun? O zmn agda tavsiye ediyorum.. ee tabii biraz uzatman gerekiyiJiletle alinca da ertesi gun cikiyor
Eger uzatirsam agda yapiyorum uzatmaya vaktim olmazsa epilasyon kullaniyorum ama doktora gittigimde bana agdaya alerjin var agda yapma tuy dokucu krem kullan demisti ama o benim istedigim sonucu hic vermiyor malesefEpilasyon aletimi kullaniyosun? O zmn agda tavsiye ediyorum.. ee tabii biraz uzatman gerekiyi
Kremle jilet ayni sonucu veriyo.. krem bide pis kokuyo..Eger uzatirsam agda yapiyorum uzatmaya vaktim olmazsa epilasyon kullaniyorum ama doktora gittigimde bana agdaya alerjin var agda yapma tuy dokucu krem kullan demisti ama o benim istedigim sonucu hic vermiyor malesef
Evet epilasyon aleti yapiyormus ama agda icinde uzatmak gerekiyor isteKremle jilet ayni sonucu veriyo.. krem bide pis kokuyo..
Agda en temizi yspinca.. uzatirken degil tabii.. batik zaten epilasyon aletinden oluyi. Eskiden bende epilasyon aletiyle slirdim. Bi donem agda kullandim. Simdi jilet kullaniyorum ve her gun dusta jiletliyorum. Bazen iki gunde..
Bende batik sade epilasyon aletiyle oluyo
Yapocak pek bise yok o zmn.. ben jiletimle mutluyum.. hic uzsmadan aliyorum beni rahatlatiyo.. bazen 2-3 gune almam gerekiyo her gun uzamiyo ole..Evet epilasyon aleti yapiyormus ama agda icinde uzatmak gerekiyor iste
Kabak lifleri varya sert olan onlardan kullanabilirsinArkadaşlar merbaba ben yıllardır bacağımdaki batıklarla oynuyorum ve iz kalıyor doktora gittim bana sadece Sivex losyon verdi ama bir işe yaramadı. Şuan epilasyon yaptıracak durumda da değilim.
Bu durumda ne yapabilirim artık kısa bir sey giyemiyorum utanir oldum lutfen yardim edin kadinlar kulubu uyelerii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?