• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacağımda seyirme oluyor..

buzprensesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
271
13
118
34
İzmir
merhaba arkadaşlar, 3 gündür sağ bacağımın üstünde seyirme hissediyorum. daha önceleri yürüyüşlerden geldiğimde bacaklarım pıt pıt atardı bunu biliyorum ama bu sefer evde kendi kendine olmaya başladı bu. oturduğum yerde sağ bacağımın üstü gözle görülür şekilde seyriyor ya da atıyor. tabi yeni nesil olarak hemen internete koşup nedenlerini araştırmaya çalıştım hiç aklımda yokken internette yazanlar yüzünden moralim bozuldu iki gündür huzursuzum. yani magnezyum, b12 eksikliği yazan da var Allah korusun başka şeyler de yazıyor. daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu doktora gittiniz mi bunu sormak istemiştim teşekkür ederimm....

merhaba arkadaşlar, 3 gündür sağ bacağımın üstünde seyirme hissediyorum. daha önceleri yürüyüşlerden geldiğimde bacaklarım pıt pıt atardı bunu biliyorum ama bu sefer evde kendi kendine olmaya başladı bu. oturduğum yerde sağ bacağımın üstü gözle görülür şekilde seyriyor ya da atıyor. tabi yeni nesil olarak hemen internete koşup nedenlerini araştırmaya çalıştım hiç aklımda yokken internette yazanlar yüzünden moralim bozuldu iki gündür huzursuzum. yani magnezyum, b12 eksikliği yazan da var Allah korusun başka şeyler de yazıyor. daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu doktora gittiniz mi bunu sormak istemiştim teşekkür ederimm....
Seyirme devam ediyor mu acaba?Arada bende de cok kisa sure oluyor merak ediyorum.

benimde sürekli sol elimin serçe parmağı seğiriyor

internetten araştırayım dedim abuk sabuk yorumlar çıktı bilimsel bir bilgi alamadım

benimde sürekli sol elimin serçe parmağı seğiriyor

internetten araştırayım dedim abuk sabuk yorumlar çıktı bilimsel bir bilgi alamadım
Serce parmak seyirme ve atmasi bende de var.Kolumda ulnar sinir sıkısması var dr.ondan kaynaklandigini soylemisti.Serce parmakta uyusma ve agri da yapiyor.

cevap için çok teşekkür ederim

nasıl bir tedavi uyguladılar neden olurmuş ne yapmak gerekiyomuş
Fizik tedavi uzmanina muayene olunca emg isteyecektir.Ona gore teshis konuluyor.Tedavisi, atel kullanma ve dinlenme.Ben pek dinlendirmiyorum o yuzden gecmiyor.Ozellikle telefon ve mouse kullanmak neden oluyormus.

Bacaktaki seyirmeler bel fitigindan olabiliyor.Norolojik seyirmeler genelde daha yaygin ve surekli olur hemen endise etmemek gerek.6 hafta icinde gecmezse beyin sinir cerrahi yada fizik tedavi uzmanina danismakta fayda var.

Back