Blue_Black Guru Pro Üye 14 Temmuz 2011 2.898 9.985 39 15 Mayıs 2024 Konu Sahibi tugbaoyku #21 Ben ortopediye giderdim e nabızda neyim var sitesinden hangi bölüme gitmen gerektiğine bakabilirsiniz
Ben ortopediye giderdim e nabızda neyim var sitesinden hangi bölüme gitmen gerektiğine bakabilirsiniz
Sibelim84 Guru Kayıtlı Üye 13 Haziran 2011 12.651 7.689 16 Mayıs 2024 Konu Sahibi tugbaoyku #22 tugbaoyku .!.: Kimisi diyor dahilie git kafam karıştı kalple ilgili sprunum yok ama int öyle yazıyor Genişletmek için tıkla... Bunu siz bilemezsiniz ki...yok sanirsiniz öyle cikabilir. İns değildir tabi. Hastaneye sormadan randevu almayın ama deneyimlerime dayanarak ve kalp damarda çalışan arkadaşım olduğu için bu bölüme gitmeniz gerektiği düşünüyorum
tugbaoyku .!.: Kimisi diyor dahilie git kafam karıştı kalple ilgili sprunum yok ama int öyle yazıyor Genişletmek için tıkla... Bunu siz bilemezsiniz ki...yok sanirsiniz öyle cikabilir. İns değildir tabi. Hastaneye sormadan randevu almayın ama deneyimlerime dayanarak ve kalp damarda çalışan arkadaşım olduğu için bu bölüme gitmeniz gerektiği düşünüyorum