Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp damar cerrahisi bilmiyorum ama genel cerrahi yada ortopedi gitSağ bacağım şişti 1 aydır böyle dizimin alt kısmı yarın kalp damar cerrahisine gidicem bakar mi
benim de aynısı oldu tiroidlerim yavaştı tiroid ilacı kullanınca düzeldi hangi duruma göre olduğu değişiyor genel cerrahiye de gidebilirsiniz direkt ben öyle yapmıştımSağ bacağım şişti 1 aydır böyle dizimin alt kısmı yarın kalp damar cerrahisine gidicem bakar mi
Doğru yere gidiyorsunuz. Kalp damarın cerrahisinin isiSağ bacağım şişti 1 aydır böyle dizimin alt kısmı yarın kalp damar cerrahisine gidicem bakar mi
Ortopediye niye gitmiyorsunuz?Sağ bacağım şişti 1 aydır böyle dizimin alt kısmı yarın kalp damar cerrahisine gidicem bakar mi
Bakalım inş bakarDoğru yere gidiyorsunuz. Kalp damarın cerrahisinin isi
Evet troidlerim var olabilir tam neresi sistibenim de aynısı oldu tiroidlerim yavaştı tiroid ilacı kullanınca düzeldi hangi duruma göre olduğu değişiyor genel cerrahiye de gidebilirsiniz direkt ben öyle yapmıştım
Kimisi diyor dahiliye gitDoğru yere gidiyorsunuz. Kalp damarın cerrahisinin isi
tek bacağımda oluyordu bazen ikisinde birden dizden aşağısı şişiyordu komple ve üstüne basıp yürüyünce baskı yüzünden ağrı oluyordu gece uyuyunca sabah iniyordu ama sabah yürüyünce tekrar şişiyordu öyleEvet troidlerim var olabilir tam neresi sisti
Kimisi diyor dahilie git kafam karıştıKalp damar cerrahisi ilgileniyor .
kalple ilgili sprunum yok ama int öyle yazıyorDoğru yere gidiyorsunuz. Kalp damarın cerrahisinin isi
Dahiliyeye de gitmenizde fayda var kalp ile alakalı da olmayabiliyor kuzenim yaşamıştı bir kez onun iki bacağı da şişmiştiKimisi diyor dahiliye git
Me dedi doktorDahiliyeye de gitmenizde fayda var kalp ile alakalı da olmayabiliyor kuzenim yaşamıştı bir kez onun iki bacağı da şişmişti
Genel cerrahi olurmuDahiliyeye giderseniz o ilgili bölüme yönlendirir aslında. Böbreklerden kaynaklı da olabilir çünkü.
Olabilir valla ama tablillerjmiz temiz cikmistiDahiliyeye giderseniz o ilgili bölüme yönlendirir aslında. Böbreklerden kaynaklı da olabilir çünkü.