• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacagim sisti hangi bolume gitmem gerekir

tugbaoyku

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
450
-13
13
28
Sağ bacağım şişti 1 aydır böyle dizimin alt kısmı yarın kalp damar cerrahisine gidicem bakar mi

Sağ bacağım şişti 1 aydır böyle dizimin alt kısmı yarın kalp damar cerrahisine gidicem bakar mi
benim de aynısı oldu tiroidlerim yavaştı tiroid ilacı kullanınca düzeldi hangi duruma göre olduğu değişiyor genel cerrahiye de gidebilirsiniz direkt ben öyle yapmıştım

Bacak şişliği sadece kalp hastalığında olmaz böbrek sorunlari da ödem yapabilir baska bir metabolik hastalik da olabilir, o yüzden dahiliyeye gitmeniz daha doğru olur. Zaten baska bir problem varsa diger branslara yönlendirir doktor sizi

Evet troidlerim var olabilir tam neresi sisti
tek bacağımda oluyordu bazen ikisinde birden dizden aşağısı şişiyordu komple ve üstüne basıp yürüyünce baskı yüzünden ağrı oluyordu gece uyuyunca sabah iniyordu ama sabah yürüyünce tekrar şişiyordu öyle

Dahiliyeye giderseniz o ilgili bölüme yönlendirir aslında. Böbreklerden kaynaklı da olabilir çünkü.

Back
X