• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacağa kramp ve koyu renk akıntı gebelik belirtisi

Staranne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
142
81
48
35
3 yıllık evliyim ve bir süredir bebek istiyoruz. yaklaşık 10 gündür akıntımın rengi çok faklı. Tam olarak pembe de değil kahverengide o aralarda bi renk. Günde 2 kez çamaşır değitirmek durumunda kalıyorum. 3 gündür de sol bacağıma kasıktan diz altına kadar krap giriyor. Deneyimli olanlar lütfen cevap verin. Bunlar gebelik belirtisi sayılır mı?

:dua::dua:Ama bu belirtiler gebeligi gosteriyor. Cunku ikinci kizimda tabi ogrendikten bir muddet sonra sol bacagima asiri kramp giriyordu benimde. Ki yatamiyor uyuyamiyordum. Akintinda varmis. Bence yapmalisin.. Negatif gorsen bile 2 gun sonra sabah idrariyla tekrar yaparsın. Adet gunun gectiyse tabi. Gecmeden cikan negatifler normal. Adet gunun 1 hafta gecsin yap bir test sen. Bu sefer mujde olur belki

Var gibi geldi benimde hep kramp girerdi ve kahve lekem olmuştu

:dua::dua:Ama bu belirtiler gebeligi gosteriyor. Cunku ikinci kizimda tabi ogrendikten bir muddet sonra sol bacagima asiri kramp giriyordu benimde. Ki yatamiyor uyuyamiyordum. Akintinda varmis. Bence yapmalisin.. Negatif gorsen bile 2 gun sonra sabah idrariyla tekrar yaparsın. Adet gunun gectiyse tabi. Gecmeden cikan negatifler normal. Adet gunun 1 hafta gecsin yap bir test sen. Bu sefer mujde olur belki
Canım ben de piko olduğu için düzensizliğim var ama günüme daha 2-3 gün var. Ya akıntı normalde beyaz ama çamaşırım gün içinde iki kez rengi pembe il kave arasında lekeleniyor
İki kez çamaşır değişiyorum sende de mi böyleydi
Lütfen cevap yaz çok merak ettim

Var gibi geldi benimde hep kramp girerdi ve kahve lekem olmuştu
Yaaa inşallah canım ne güzel yazmışsın. Allah kucağına almayı nasip etsin senin bu lekenme benimki gibimiydi
Lavabo bakıyorum beyaz ama gün içinde çamaşırım pembe ile kahve arasında bi leke oluyor ve iki kez çamaşır değiştiriyorum

Canım ben de piko olduğu için düzensizliğim var ama günüme daha 2-3 gün var. Ya akıntı normalde beyaz ama çamaşırım gün içinde iki kez rengi pembe il kave arasında lekeleniyor
İki kez çamaşır değişiyorum sende de mi böyleydi
Lütfen cevap yaz çok merak ettim
Cnm benim gebeliklerimde hic lekelenmem olmadi. Ama olan varmis. Pembe yada kahverengi renkte akinti oluyormuş buna implantasyon yerleşme kanamasi diyorlar. Bebegin yeni yerlesiyor belli. Dikkat et kendine cnm

İ
Cnm benim gebeliklerimde hic lekelenmem olmadi. Ama olan varmis. Pembe yada kahverengi renkte akinti oluyormuş buna implantasyon yerleşme kanamasi diyorlar. Bebegin yeni yerlesiyor belli. Dikkat et kendine cnm
İnşallah canım o kadar çok istiyorum ki... Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok ümitlenmek de istemiyorum hayal kırıklığı çok yaşadım çünkü

Back