- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.637
- 823
Fırça ve aluminyum kaplama direkt saç ile temas ettiği için 2200 wattın yarattığı ısı saçları yakar tatlım, bu yüzden yapmıyorlar.uu 2200 nere 1000 nere bana yaramaz o zaman yüksek ihtimalle bu makine.. oof off niye yüksek voltajlısını da yapmazlar ki sanki.. neyse yine de bir deneyeyim dediğin gibi.. teşekkürler canım..
Fırça ve aluminyum kaplama direkt saç ile temas ettiği için 2200 wattın yarattığı ısı saçları yakar tatlım, bu yüzden yapmıyorlar.
aa haklısın aslında o zaman 1000watt da yeterli olabilir benim için.. ben de girdim amazondan conair e falan bakıyordum belki daha yüksek voltajlısı vardır diye..bakalım en kısa zamanda deneyeceğim.. buraya da yazarım yorumumu benimle aynı saç yapısına sahip insanlar için..
Belki zamanla daha yüksek voltajlısı çıkar ama bu kaplama olayına bir çözüm bulmaları gerekiyor ilk önce... Haber bekliyoruz kuzum...
Fırça ve aluminyum kaplama direkt saç ile temas ettiği için 2200 wattın yarattığı ısı saçları yakar tatlım, bu yüzden yapmıyorlar.
kaplama olayı derken tatlım?
Yukarıda belirtmiştim, fırça kıllarının takıldığı rulo değişik alışımlarda olabiliyor, ısıyı iyi dağıtması için alimunyum, teflon, seramik gibi... Eskiden 600 watt civarıyken plastik kullanılırdı mesela...
Eğer saç maşalarında olduğu gibi mekanik ve kontrollü bir ısınma sağlayabilecek kaplama olmazsa voltajı yükseltemezler.
rowenta cf 9320 yi denedim bugün teknosada ve memnun kaldım ki benim saçım kalın telli, kıvırcık ve zor şekil alabilen bir cinste.. saçları benim gibi olan arkadaşlar varsa benim şüphelerim vardı yeterli gelmez diye ama geldi arkadaşlar, tabi yine de satın almadan önce kendi saçınızda bir deneyin derim..
Aldıysan güle güle kullan canım
canım teşekkür ederim ama almadım daha saçımda kuaför fönü bile durmuyor çünkü şu an, o kadar yıpranmış ki bir an önce uzatıp o yıpranık kısımlardan kurtulmam gerek ondan sonra alacağım ama gerçekten güzel bir ürün.. bir de bu yeterli güç olayı vardı ya konuşmuştuk, o konuda da fırça sürekli ısı gördüğü için 1000watt da yeterli oluyor sanırım hani normal kuaför fönündeki gibi sadece fönü çekerken ısı görmüyor fırça sürekli bir ısınma halinde sonuçta bu sebeple yeterli geliyor galiba..
Aynen, bahsettiğim buydu işte, bunun 2000 watt olduğunu düşünsene
bişi sorucam yani bu ürünle saç düzleştirmek mmkün mü? Ben dalga yapmak için kullanıyor sanıyordummevet rowenta cf 9320 yi aldım arkadaşlar ve gerçekten başarılı buldum.. henüz komple saçımı düzleştirmek için kullanmadım ama perçemimi düzleştirdim ve gayet de güzel yaptı ve öyle bir elde fırça bir elde fön makinesi gibi değil çok pratik..
bişi sorucam yani bu ürünle saç düzleştirmek mmkün mü? Ben dalga yapmak için kullanıyor sanıyordummBu arada hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullannn
tamamdır canım, haberlerini bekliyorummsağol tatlım.. şimdi şöyle ben de ürünü yeni yeni tanıyorum daha bugün geldi ama hem düzleştirme yapılıyor hem de dalga.. küçük fırça dalga için sanırım büyük de düzleştirme.. bir de nette videolar izlemiştim almadan, insanlar kendilerince değişik yöntemler geliştirmişlerdi o yüzden biraz daha zaman geçsin ben de uzmanlaşır detaylı yorumlarımı paylaşırım sizlerle..
tamamdır canım, haberlerini bekliyorumm
canım ilgilenip araştırdığın içi teşekkür ederimmtatlım baktım şimdi yanında gelen kullanım kılavuzuna da, bir sürü taktik anlatmışlar: hacimli olması için, hafif dalgalı, yoğun dalgalı ya da düzleştirme için vesaire.. detaylı okuyamadım şimdi zamanla öğrenir paylaşırım burada dediğim gibi ama küçük fırça daha çok dalga, büyük fırça da düzleştirme amaçlıymış tahmin ettiğim gibi..
canım ilgilenip araştırdığın içi teşekkür ederimmbenim saçlarım çok zor düzleşip hemende bozluyor. Müsayit olduğun bir gün düzleştirme özelliğini test edip bizimle paylaşırcan çoook mutlu olurumm
Evet gerçekten çok pratik değil mi, ben saç uçlarım için kullanıyorum söylemiştim, doğal bir kıvrım yapıyor seviyorum. Bu arada güle güle kullan.evet rowenta cf 9320 yi aldım arkadaşlar ve gerçekten başarılı buldum.. henüz komple saçımı düzleştirmek için kullanmadım ama perçemimi düzleştirdim ve gayet de güzel yaptı ve öyle bir elde fırça bir elde fön makinesi gibi değil çok pratik..
evet rowenta cf 9320 yi aldım arkadaşlar ve gerçekten başarılı buldum.. henüz komple saçımı düzleştirmek için kullanmadım ama perçemimi düzleştirdim ve gayet de güzel yaptı ve öyle bir elde fırça bir elde fön makinesi gibi değil çok pratik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?