Saç Şekillendiriciler Babyliss AS130 Hava Üflemeli Döner Fırçalı Saç Şekillendirici

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
358
Diğer
slm kızlar aradım ama sitede yorum bulamadım bugün Babyliss AS130 Hava Üflemeli Döner Fırçalı Saç Şekillendirici aldım ama bilemedim iyi mi yaptım kötü mü :( kullanan var mı? kız denedi saçımda çok güzel oldu... düzleştirici hem saçı mahvediyo hemde yapıştırıyo..kuaför her zaman olmuyo..evde yapsam fırça ile ama zor bir elinde makina bi elinde fırça el becerisi istiyo o da bende yok :( yorumu olan var mı? yarın kullanıcam bakalım yorumlarımı yazarım

slm kızlar aradım ama sitede yorum bulamadım bugün Babyliss AS130 Hava Üflemeli Döner Fırçalı Saç Şekillendirici aldım ama bilemedim iyi mi yaptım kötü mü :( kullanan var mı? kız denedi saçımda çok güzel oldu... düzleştirici hem saçı mahvediyo hemde yapıştırıyo..kuaför her zaman olmuyo..evde yapsam fırça ile ama zor bir elinde makina bi elinde fırça el becerisi istiyo o da bende yok :( yorumu olan var mı? yarın kullanıcam bakalım yorumlarımı yazarım

bende arzumun var döner fırçalı değil ama ben 7 yıldır kullanıyorum çok güzel bişey zamanla kullandıkça eliniz alışır fönde istediğiniz şekli yaparsınız benimkinin artık miyadı doldu arkasını yaktım uzun süreli çalıştırmaktan saçlarda gür olunca baya zorladım ama hala işimi görüyor fırçası baya eskidi yani beni değiştir desede ben hala kullanıyorum ama çok iyi bişey yapmışsınız
birde fön fırçaları dışında diğer fırçaları pek işe yaramıyor yani benimkinin tost maşa gibi 7 parçası var ama ben sadece demir olan birde normal fön fırçasını kullandım ikisini eskittim
umarım sizde benim gibi memnun kalırsınız :)

teşekkürler bende de ona benzer bi set vardı ama kullanamadım bi türlü elimle çeviremedim fırçayı...sıkıntı oldu..be kendi dönüyo etrafında...benim pek el becerim yoktur saç konusunda umarım başarılı olurusm:)

teşekkürler bende de ona benzer bi set vardı ama kullanamadım bi türlü elimle çeviremedim fırçayı...sıkıntı oldu..be kendi dönüyo etrafında...benim pek el becerim yoktur saç konusunda umarım başarılı olurusm:)

bir süre uğraştırır ama sonra eliniz alışır işin ucunda güzellik varsa insan herşeyi öğreniyor :)
kolay gelsin :)

denedim uçlara güzel şekil veriyor..sanırım elim alıştıkça daha havalı modeller yapabilriim :))

ya bende düşünüyordum almayı cünkü gercekten bi elle fırcayı cevir bi elinle makinayı tut falan cok zor geliyor bana fön cekmek bununla rahat yapabilirim diye düşünmüştüm ama çoğu kişi hiç tavsiye etmiyor çok arada kaldım:/ cnm senin sacların nasıl yani benimkiler uzun ve dalgalı fön cekilmiş gibi güzel düzleştirirmi sence?

memnun kaldığına sevindim
benim 7 yıldır kullandığım arzumun seti ne yazıkki ömrünü dolduruyor :14: arkasındaki koruma yandı hala çalışsada korkutuyor :27: benim setimin fırçası dönmüyordu ben istediğim gibi şekil veriyordum yine dönmeyen başlıklı bir set arıyorum
düz fönde zaten kullanmıyorum düzleştiricim yetiyor o konuda tabi bukledede yine düzleştiricimi kullanıyorum
ama hareketli fönlerde elim hep onu arıyor :14:
bende bu konuda araştırmalara hız veriyorum inşallah düzleştiricim kadar bu aldığımdada memnun kalırım :51:

Merhabalar
As130 veya Bir baska donerfircaliyi cok arastirdim AMA cok as bilgiye ulastim
Buna ragmen dun As130 u aldim. Ustelikte birgun once aldigim Braun es3 duzlestiriciyi gonul rahatligi ile iade ederek.
Saclarim kaliteli ve gur dur. Buna ragmen duzlestiricinin kalip gibi yapmasina direnemediler.
Yapisik hacimsiz gorunuyorladi. Ustelikte hafifkendine ozgu
Dalgalarimin yok olacagina dair kehanetlerde okudum.
Sonuc olarak Braun es3 u sadece Bir kez kullanip babyliss As130
Ile degisti trim.
Bugun kullandim. Cokk begendim hacimli parlak ve duz saclarimla
Urunumden yana gonlum cok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim

Kullanimi rahat keyifli ustelik saca zararvermiyor. Sonuc ise
Harikulade. Neden diger tur duzlestiriciler hala satis yapabiliyor inanin Bugun samimiyetle
Merak ettim. Merak ediyorum o denli harika ki.

Tereddutsuz alin diyorum.

Iyi gunler.

Merhabalar
Buna ragmen dun As130 u aldim. Ustelikte birgun once aldigim Braun es3 duzlestiriciyi gonul rahatligi ile iade ederek.
Saclarim kaliteli ve gur dur. Buna ragmen duzlestiricinin kalip gibi yapmasina direnemediler.
Ile degisti trim.

Harikulade. Neden diger tur duzlestiriciler hala satis yapabiliyor inanin Bugun samimiyetle

Iyi gunler.
Görünümünü paylaşabilir misin? Saçı sadece düz mü yapıyor yoksa doğal dalgalar da verebiliyor musun?

Bu ürünün kullanımı nasıl peki arkdaşlar? Önce saç kurutma makinesiyle saçımızın ıslaklığını alıp sonra bu ürüne mi geçiyoruz yoksa direk ıslak saça mı uyguluyoruz?

Son düzenleme:

valla bendede var ama saçımı mahfediyo. Yaptıktan hemen sonra kesin kabarıyo zaten :S

Bilmiyorum konu geçerli mi acaba. ben bu şekillendiriciyi almayı dusunuyorum da. uzun zamandır almak istiyordum ama markalarda karar veremiyordum. şimdi uygun fiyata bulduğum için alsam diye düşünüyorum - ... )) kullananlar yorumları yazarsa sevinirim :) internette fazla yorum bulamadım, video da...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum konu geçerli mi acaba. ben bu şekillendiriciyi almayı dusunuyorum da. uzun zamandır almak istiyordum ama markalarda karar veremiyordum. şimdi uygun fiyata bulduğum için alsam diye düşünüyorum - ...)) kullananlar yorumları yazarsa sevinirim :) internette fazla yorum bulamadım, video da...
Merhaba bende bu ürünü almayı düşünüyorum,aldıysanız memnun musunuz merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
:KK3:

En yakin zamanda oncesi sonrasi foto eklerim

Su an sadece tek Bir stil yapabiliyorum. YouTube da Bir video zledim.
O kiz dalgalardA yapiyordu.
İki yılı aşkın zaman geçti. Tedavülden kalkacak fırça:-) Hani Fotoğraf?

Merhabalar
Ile degisti trim.

Iyi gunler.
İade ettiğiniz ürünü bir kere kullandım dediniz. Kişisel Bakım ürünlerini kutusu açılınca iade alıyorlar mi? Almamalari lazım. Siz iade etmekle onlar almakla diğer tüketicilere haksızlık etmiş.

Back
X