- Konu Sahibi babyface27
-
Oncelikle merhaba. Canim senden bir konuda yardim istiycem. ben gunluk makyajda oyle sik-sik far kullanmiyorum, bazen yalnizca eyelinerle yetiniyorum. Yalniz benim goz kapagimin derisi sanki yuzume gore kirmizimsi gibi oluyor, yada bana oyle geliyor. neyse bu durumdan hic hoslanmiyorum. Gozume fondeten kullanamam bildigim kadariyla olmaz, pudra bir sure sonra kotu gorunuyor, far surmedigimde de kapatici kullanamam. Ne gibi urun kullanmaliyim? istiyorum ki, fondetenimle ayni renk olsun, fari animsatsin, NUDE makeup gibi. Cok mu sey istiyorum? simdiden tesekkurler.
canım ne demek istediğini anladım.benm sana önerim şu olacak:stick yapıda ten renginde far bazları var.onlar hem tenle aynı renk duruyorlar hem de makyajın daha kalıcı olmasını sağlıyorlar.ben de NYX in far bazı var ve baya memnunum
The Body Shop Parfüm ---> VANİLLA EDT 30 ML
TBS'nin birçok ürünü gibi parfümleri de gayet başarılı.Vanilya kokusuna bayıldığımdan mütevellit bu parfümü almak istiyordum.Mağazada denediğimde başım döndü resmen parfümün kokusunun güzelliğinden.Evet bu parfüm benim yıllardır aradığım vanilya kokusuydu.Direk atladım tabi,3 şişe aldım:)
O kadar güzel ve sıcak bir koku ki sürünce kendimi yiyesim gibi geliyor resmen:)Çünkü bu parfümü sürünce aynı kurabiye gibi kokuyorsunuz.Sürekli parfümü koklayasınız geliyor.Ayrıca erkekler de çok hoşlanıyor bu kokudan,ne zaman sürsem soran çok oluyor.
Parfümün kalıcığı iyi,EDT olmasına rağmen 2-3 fıs bile sıkmanız buram buram vanilya kokmanız için yeterli oluyor.Ben beyaz tenliyim tabi bunu gözardı etmemek gerek.Gerçi bu parfümün herkese yakışacağını düşünüyorum.
Parfümün 30 ML fiyatı 31.90 TL.Eğer siz de benim gibi vanilya kokularını seviyorsanız bu kokuyu mutlaka deneyin,eminim çok beğeneceksiniz...
Merhabalar,
Blogunuzu biraz gezdim.Çok yararlı bilgiler var.Teşekkürler :))
Bir şey danışmak istiyorum.Ben beyaz tenliyim ve aydınlatıcı almak istiyorum.Nars Mac gibi markalardan alacak kadar bütçe de ayıramıyorum.
Goldon Rose,Pastel,Maybelline gibi markalarda aydınlatıcı bulunuyor mu ve bana tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
Şimdiden teşekkürler.
emliy 207 nolu dudak kalemi bende de var
inanın en pahalı markaların kaleminden daha dayanıklı ve güzel 3 tl miydi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?