- 29 Haziran 2010
- 1.007
- 13
- Konu Sahibi babyface27
gözüküyo resimleer
anaaaaum hakkaten o nasıl pembe allık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözüküyo resimleer
teşekkür ederim.beğenmenize sewindimçok güzel ve yararlı bir başlık olmuş, emeğinize sağlık, takipteyim, yeni paylaşımlarını bekliyorum. :80:
Japan Daiso Charcoal Mask Face Masque Blackhead Remover dediğin ürünü ebayden mi aldın canım? Sephorada ikamesi var mıdır acaba gidip bakıyım merak ettim
MİSSHA BB PERFECT KREM NO:21 50 ML
Özellikleri:
Cilt kusurlarını kapatan ve cilde zarar vermeyen
Yüksek derecede kapatıcı özelliğine sahip
Suya dayanıklı
Makyaj bazı görevi de gören
Cildi koruyan
Cildi besleyen ve hücreleri tazeleyen
Cilt üzerindeki kızarıklıklara ve yaşlanma etkilerine karşı savaşan
Yaşlanma etkilerini geciktiren
Cilt lekelerini, sivilce lekelerini iyileştirme özelliğine sahip
Cildi nemlendiren ve ipeksi yumuşaklık kazandıran
Fondöten gibi maske etkisi yaratmayan
Sürdükten sonra cildin rengini alan ve kusurlarını kapatan
Yazın sıcağında dahi rahatça kullanabilen
Cilt rengine aydınlık bir görüntü veren,cildinizin ışıl ışıl,taze ve canlı bir görünüme sahip olmasını sağlayan
Yüksek koruma faktörü[42 faktör] ile cildi zararlı ışınlardan koruyan
Biliyorsunuz ki asyalı kadınlar için ekmek-su gibi önemli bir krem bu.Hakkat beğendikleri kadar varmış.Ben hayatımda hiçbir kapatıcıdan bu kadar memnun kalmamıştım,biraz iddialı olacak amaBir kere cildimi sürdükten sonra ipek gibi yapıyor.Harika bir makyaj bazı kendileri,cildim karma olmasına rağmen saatlerce yüzümde kalsa da en ufak bir akma ve parlama yapmadı.Çok hafif cildinizde sürdüğünüzü hissetmiyorsunuz bile.Yüzde kalıp gibi durmuyor ama cildi harika gösteriyor.pürüzsüz yapıyor resmen.Cildi onarıyor,beyazlatıyor,izleri götürüyor ayrıca kırışıklık oluşmasını engelliyor..Bir insan bir kremden daha ne ister ki:)Bundan sonra wazgeçilmez kremim kendileri.
malesef canım yeni çıkan gümrük yasasına göre bütün kozmetik alışverişlerine yasak geldi yurtdışından birdaha sipariş etme gibi bir imkanımız yok,gümrükte imha ediliyor çünkü kozmetik paketkeribu misha kremı ebaydan alamıcaksak nerden alıcaz cok uzgunum suan,benım tam ıhtıyacım olan sey
yeni sipariş verecekse yurt dışından eline geçmez.muhtememeln yeni yasadan haberi yoktur...gg yede baktım ürün bitmiştir diyor inşalah gelir fiyatı ne acaba bunun
güle güle kullanın :90:
Missha Guney Kore markasidir ve cok mesurdur. Ben de Guney Korede yasiyorum. Isterseniz size BB cream alip gonderebilirim. Kargo parasi ve urunun fiyati size ait. Turkiye yasakladi ama ben bir kac kisiye faturasiz yolladim ellerine saglam gecti. Sadece BB cream degil diger kozmetiklerden de gonderebilirim...
Missha Guney Kore markasidir ve cok mesurdur. Ben de Guney Korede yasiyorum. Isterseniz size BB cream alip gonderebilirim. Kargo parasi ve urunun fiyati size ait. Turkiye yasakladi ama ben bir kac kisiye faturasiz yolladim ellerine saglam gecti. Sadece BB cream degil diger kozmetiklerden de gonderebilirim...
Flormar ruja bayıldım böyle topikleri seviyorumm
İnş devamı gelir
ilk sayfadaki iki rimelde çok hoş bbınları alabilirm bende