- Konu Sahibi babyface27
-
topiğini çok sewdim cnm we bütün ürünler hoşuma gitti sitelerden inceledim fiyatlarıda çok uygun geldi ama şu gümrük yasağı yüzünden hiç birini alamayacağım özellklede siyah noktalar için olan maskeyi çok istemiştim neden türkiyede yok ya
Bi kozmetik ürünlerinin olduğu yerlerde kendimi kaybediyorum birde kıyafet topiklerinde, bloglarında...
Bakması ayrı bi zevk veriyor alması ayrı bi zevk tabi en büyük zevk baktıklarına sahip olmak :)
Buranında takipçisiyim:)
Hiii mavi eyelinerrını çok kıskandım..Nekadar güzel bi renk ooo. Güle güle sür sürüştür canım takipteyiim
canım ebay gibi sitelerde 20 dolara felan satılıyor ama yurtdışından kozmetik alışverişi yasaklandı malesefcanım bende seni beğenerek takip ediyorum yalnız senden ricam bikaç arkadaşımızda sormuş bu b.b. cream benimde çok ihtiyacım olan bişey yaklaşık fiyatını yazabilirmisn eğer yasaksa özelden yazarsan çok mutlu olurum bu ayki alacaklarımı ona göre ayarlıcamda :)) siyah nokta maskenede bittim ama alamıcaz demişsin onada çok üzüldüm burun bantları bende hiç etki etmiyorda
heeepsi şahanee
mavi eylenır ne kadar güzel öyle ya alsam mı napsam:44:
rica ederim tatlımbabyface.im teşekkür ederim canım
canmcm nyx ürünleri avrupada var mıdır?:26:
canım ben antalyada terra cityde bizzat gördüm kendimkkdakiler sayesnde buldum sadece yurt dışında değil yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?