Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Baby2go Marvel Travel...

menopee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
20
2
18
Konya
Arkadaşlar bugun yeni aldım ama insan destek bekliyor. Daha önceden kullanan varsa yorumları duymayı gerçekten isterim...

bende aldım kırmızı siyahını.
ama henüz kullanmadık. o yüzden birşey diyemiyceğim. ama istediğim tüm özelliklere sahip bir araç:

katlama tuşu henüz sert bizim. ben açıp kapatamıyorum.

Ben ilk önce Kraft Duo düşünerek gitmiştim ama bunun iç hacmi daha geniş geldi krafttan biraz dar die yakınıyordu bir arkadaşım bende gerçektten beğenerek aldım umarım kullanırkende memnun kalırız.

Ben ilk önce Kraft Duo düşünerek gitmiştim ama bunun iç hacmi daha geniş geldi krafttan biraz dar die yakınıyordu bir arkadaşım bende gerçektten beğenerek aldım umarım kullanırkende memnun kalırız.

merhabalar,

ben de baby2go marvel travel sistem almak istiyorum. web sitesinde 668 TL yazıyor.siz kaça aldınız acaba?

bir de diğer markaların fiyatları hep 1.000 TL nin üstü travel sistemlerde..bu markanın bu modeli neden bu fiyatta anlayamadım..benim kaçırdığım eksik bi özellik mi var acaba?yani çift yönlü kullanılabiliyo, oto koltuğu var vs..acaba çok mu büyük, bagaja sığması mı problem? ya da çok mu ağır?
bir de çocuk kaç yaşına kadar kullanabiliyor bu puseti?çok soru sordum galiba:)

bu soruların yanıtlarını biliyorsanız ve cevap verirseniz çok sevinirim:)teşekkürler..

Back