- Konu Sahibi emirin_annesi
geçerliyse almayı düşünüorumm uzatmaya gerek yok yani :)
yagmurdemiroz@hotmail.com adresinizi yazın bende hesap numaramu gönderiyim yarın veririm kargoya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçerliyse almayı düşünüorumm uzatmaya gerek yok yani :)
Eki Görüntüle 707638 bebk arabamız 5-6 ay kullanıldı şimdi satıyoruz garanti kapsamındadır temizdir resim çekildikten sonra yıkandı paketlendi 40.tl ciddi alıcıya indirim yaparım tam yatar az yer kaplar 6 kg.sorunsuz problemsiz yırtık sökük kırık yok
ben talibim dedim ama görmediniz galibe mailimi yazdım.cep numaranızı gönderirseniz arayacağım
mrb evet hala almak isteyenlerden cevap gelmedi...ürün kataloğunda doğumdan itibaren yazıyor
kargo da 10 tl civarı tutuyor isterseniz diğer özellikleri şöyle
■Ürün ağırlığı: 6,9 kg.
■Taşıma Kapasitesi: Eu-15kg. / US-25kg.
■Kullanım zamanı: doğumdan itibaren 48 Ay'a Kadar
■360 Derece dönerli ve sabit olabilen öntekerler
■Ön bar çocuğunuzu rahat daha güvenli yolculuk yapmasını sağlar
■Paraşüt silinebilir kumaş
■5 noktadan emniyet kemeri
■Alt kısımda bebek eşya sepeti
■Arkasında özel çanta
■Arka frenli tekerler
■Kolay taşıma kol askısı
■Yeni!!! Katlanınca sabit ön bar Kolay katlanma imkanı
■Yeni!!! Üç kademe yatarlı sırt ayarı
1.sayfada talip olmuştum,bana akşam resimlerini göndereceğini söyledi.ben resimleri beklerken, arabayı satmak isteyen kişi ,3. sayfada başkasıyla anlaşıp kargo konusunu konuşmaya başladı.bende devreden çekildim.talibim demiştiniz almadınız mı ?
1.sayfada talip olmuştum,bana akşam resimlerini göndereceğini söyledi.ben resimleri beklerken, arabayı satmak isteyen kişi ,3. sayfada başkasıyla anlaşıp kargo konusunu konuşmaya başladı.bende devreden çekildim.
1.sayfada talip olmuştum,bana akşam resimlerini göndereceğini söyledi.ben resimleri beklerken, arabayı satmak isteyen kişi ,3. sayfada başkasıyla anlaşıp kargo konusunu konuşmaya başladı.bende devreden çekildim.