• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Baby hope bebek arabamız garantilidir..40 tl satılık

ama önce ben msj yazmıştım demi.resim göndermeni bekledim.akşam görüşmek için anlaşmıştık.şimdi neden başka arkadaşlara öncelik tanıyorsun .

diyecek birşey yok.hayırlı alışverişler size.sizin adaletinizde böyle olsa gerek,empati yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız.bana maille resim göndereceğinizi söyleyen,ona göre karar verin diyen sizsiniz.şimdide benden sonra cvp yazan arkadaşa satıyorsunuz,helal olsun size.örnek bir alış veriş.

diyecek birşey yok.hayırlı alışverişler size.sizin adaletinizde böyle olsa gerek,empati yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız.bana maille resim göndereceğinizi söyleyen,ona göre karar verin diyen sizsiniz.şimdide benden sonra cvp yazan arkadaşa satıyorsunuz,helal olsun size.örnek bir alış veriş.

lütfen maillerinize bakınız söz verdiğim gibi kimseye satmadım yinede siz bilirsiniz canınız sağolsun

neyse uzatmayalım özel msj hakkım yok bana msj yazan birine yazdım onu resim gönerirmisiniz yazmış kargo nasıl demiş

bende o şekilde cevap yazdım burda satış yapıyoruz kim issterse o alır

Back