Babilde olum istanbulda ask

Divan edebiyatı merkezli bir kitap bu edebiyata ilgin varsa oku. Aksi takdirde sıkılabilirsin. Ama İskender Pala nın Son kitabı daha sürükleyici. Ben son kitabı daha çok sevmiştim.Adı Katre i Matem

su an okuyorum.. henuz yorum yapmak icin erken ama evet kitap agir gidiyor

katre i matem de var..onu zaman zaman elime aliyor bölüm bölüm okuyorum
bögrüme tas oturuyor okurken

arkadaslar bu kitabi onerirmisiniz?? iskender palanin babilde olum istanbulda ask?

defalarca başladım , defalarca yarım kaldı...niyeyse bir türlü okuyamıyorum ben bu kitabı....hattta en son gecen hafta başladım ama yine okuyamadım bugün de gittim Uçurtma Avcı'sını aldım..bu gece ona başlayacağım...

Ben de aldım kitabı ama henüz okumadım Katre-i Matemi yeni bitirdim ve çok güzeldi... Bunun da güzel olduğunu tahmin ediyorum ...Satıcı bana çok övmüştü Babilde ölüm istanbulda aşk kitabını....
Okuyanlar yorum yaparsa sevinirim ona göre başlayacağım kitaba...

Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk. Mükemmel bir kitap iki kere okudum. ne böyle edebi ağdalı dili ağır kitapları çok sevdiğim için kitaptan çok lezzet almıştım... Hem tarih hem edebiyat. Leyla ile Mecnun hikayesi tarihi motiflerle bir kitap üzerinden fantastik bir şekilde ve tabiki edebi, ağdalı dillerle çok çok güzel şekilde anlatmış üstad İskender Pala...

Böyle edebiyi yapı herkes okuyamaz, ben severim, ilgiliyim diyorsanız okuyun derim..

İskender Pala'nın okuduğum ilk kitabıydı
Dili ağır,zor ilerledim
Ama başarılı

ya bu yazarın kitaplarını bitirmek bi türlü nasip olmadı

babilde ölüm istanbulda aşka başladım yarım kaldı okuyamadım. aynı şekilde katrei matemde öyle. dili çok ağır geliyor bana okuyamıyorum nedense

ben de okudum muhteşem bir kitap.dili ağır fakat tavsiye ederim.son kitabı "od" çıktı bu aralar ona başlamayı düşünüyorum

İskender Pala bütün kitaplarında olduğu gibi Babil'de ölüm İstanbul'da aşk eserinde de oldukça başarılı.
Tek sıkıntısı kitap akıcı bir anlatımı olmadığından dolayı çok yavaş gitmesi.
Oldukça sürükleyici ve keyifli bir kitap.
Sindire sindire okunması gereken bir kitap.
Mümkün olduğunca yalnız kaldığımda okumaya çalışmıştım.
Aksi taktirde en ufak bir yeri kaçırıp, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Daha sonra Katre i Matem ve Şah ve Sultan'ı okudum.
Her ikisi de güzel kitaplar olmakla birlikte, Şah ve Sultan uzun bir süre düşündürmüştü beni...

yeni başladım sayılır ceyreğini okudum, ve begendim diyebilirim.
Fuzuli şiirleri, diva edebiyatı ve gizemli bir hancerin etrafında dönüyor kurgu. Biraz ağır bir kitap öyle full macera değil ama hoş bi dili var cok da sıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…