Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk -Prof. Dr. İskender Pala

• Konu Sahibi Konu Sahibi kirazi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kirazi

Ziyaretçi
aşkı bilenlere yazılmş bir kitap BABİLDE ÖLÜM İSTANBULDA AŞK okuduğunuzda kimi zaman aynı duyguları yaşadığınızı fark edeceksiniz mecnunla yada rukalle...iskender pala nın müthiş bir kitabı.

beğenilen bir kitap old. duydum.Alacağım kitaplar arasında

güzel mi gerçekten bana da ismi çok cazip geliyor

ben de okuyorum şuan bu kitabı başları biraz sıkıcı gelmişti ama devamı çok hoş sabırla okumak gerek

1 sene önce almıştım bu kitabı. okumaya başladım ama çok sıkıldım. okuyasım gelmedi, bekliyo öylece.

Hayatımın kitabı diyebilirim. Başları evet çok sıkıcı ama devamı bir o kadar sürükleyici ve güzel.

Benden sonrada annem okumuştu kitabı. Yaklaşık bir 50 sayfadan sonra annem kitaba tekrar baştan başladı. Şimdi anlaşıldı dedi. Yeniden okumam lazım dedi ve büyük bir heyecanla ve merakla okuduğu yerleri tekrar okudu.

50 sayfa sonra heee şimdi anlıyorum diyorsunuz ve yeniden okumak ihtiyacı hissediyorsunuz. Çünkü başı biraz sıkılarak okuyoruz :)

Anlatılmaz yaşanır denilecek bir kitap. Çok güzeldi. Aşk çok güzeldi, aşkı halleri çok güzeldi. Edebiyat çok güzeldi, felsefe çok güzeldi.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ben birinden alarak okumuştum kitabı. Şimdi kendime satın alacağım ve tekrar okuyacağım.

ccok cok cok guzel bir kitap.. insan hem bilgiye hem roman okumaya doyuyor resmen.

şuan elimde olan kitap.. alalı iki gün oldu yarıladım muhteşem bir kitap.. aynı şekilde iskender palanın bütün kitaplarında bu tat var elinizden bırakamıyorsunuz. aynı şekilde onu dinlerkende mest olmamak mümkün değil..

çok çok güzel bir kitap başlangıcı biraz sıkıcı sahiden ama ilerledikçe güzelleşiyor

yarıda bıraktğm bi kitaptı o kadr uğraştım bitirmek için ama olmadı. çk sıkıldm ben :S

bende acayip sıkıldım yarım bıraktım kitabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…