Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatlığını bilmiyorum ama beğendim farklı renkleri ve çeşitleri de var fiyatı da uygun bence.Rahat bir ayakkabı ise güzelmiş
Evet bir çok çeşidi var teşekkür ederim bilgi içinLaofer deniyor bu ayakkabılara. Bu şekilde araştırma yaparak daha fazla modele ulaşabilirsiniz.
Renkten öyle görünüyor olabilir.Laofer ayakkabıları severim ama resimdeki kötü baya :/
Birde bu triko babet ayakkabı laofer biraz farklıLaofer ayakkabıları severim ama resimdeki kötü baya :/
Markası neEki Görüntüle 3239565
Kızlar bu tarz babet ayakkabılar çıkmış çok hoşuma gitti sizce de güzel değil mi görüşlerinizi merak ediyorum
Dokusu triko canımAyakkabının modeli güzel gibi ama dokusu çok kötü.
Öyle lüks bir marka değil internet sitesinde şimdi yazsam reklam olabilir o yüzden yazamıyorumMarkası ne
Kullandınız mı veya kullanan birini mi gördünüz. Çünkü triko bence rahat olur diye düşünüyorum.Konforlu değil.esnek değil..tarzı güzel stil duruyor ama ayaklarına sor birde gözlerin sussun
Hm bende görünüşünü beğenmiştim demekki rahat değil ben zaten her ayakkabıda rahat edemiyorum. Alırsam da internet üzerinden değilde giyip deneyip alayım o zaman .Ben sevmiyorum triko ayakkabilari. Kendi formu olmadigi icin parmaklara oturuyor. Bence guzel durmuyor. Denedim. Begenmedim.