Çatlaklar Babe Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
Geçenlerde Bir başlıkta okumuştum Babe çatlak kreminin iyi geldiği yazıyodu. $BABE-catlak-Tedavisi-Kremi-200ml_691_1.jpg Deneyen varmı acaba :S kilo alıp vermekten Harita gibi oldum : )

Kilolardan kurtuluyosun bu defada bunlar çıkıyo :S inan aynaya bakarken ben tiksiniyorum :KK43: bide bayadır olunca beyazlasıyomus benimkide öyle bacaklarım haric göbegmde kollarmda bile var :S bu kremi deneyenler varsa yazabilirmi

Kilolardan kurtuluyosun bu defada bunlar çıkıyo :S inan aynaya bakarken ben tiksiniyorum :KK43: bide bayadır olunca beyazlasıyomus benimkide öyle bacaklarım haric göbegmde kollarmda bile var :S bu kremi deneyenler varsa yazabilirmi

canım catlaklar hıc gecmez dıyolar bndede var belımde ve dız kapaklarımın arkasnda falan gosumde bıle cktı gsum gec byudu dye ama 75 nmara olmsna rahmn ctlak var kafayı ycem kılomda var veremedım dha 21 yasnda hayattan sgdum :KK43:

Benimde var gogsmde :S nefret ediyorum onlardan ya :S Bu krem geciriyomus diye okudum cok heveslenmistim ama simdi körü körüne para vermek de istemiyorum :S İnsallah kurtuluruz bunlardan :KK31:

Benimde var gogsmde :S nefret ediyorum onlardan ya :S Bu krem geciriyomus diye okudum cok heveslenmistim ama simdi körü körüne para vermek de istemiyorum :S İnsallah kurtuluruz bunlardan :KK31:

ben bgun arastrdım netten falan yrum okudum lierac dıe bı krem varms byuk ölcde yokedıomus :KK70: inşş denemedn gremeyz ama

çatlaklar eğer kırmzlıktan beyaza dnmüşse çaresi yok. geçmez. ama o kırmızı haldeyken daha yeniyken kullanılırsa ii geleblr ama yine de garantisi yok. bnm ark doktora sormuştu. cildi bolbol nemlendrmek gerek bundan snrası için üşenmeden sıkılmadan yağlar nemlendiriciler kullanmak lazm. bn mesela her banyodan sonra vücudmu komple nemlendrr üstüne birde çatlayabileleck bölgelere gül yağıyla vanilya yağıya masaj yapardm. artık yapmıyorum ama yıllarca böyle yaptm. sadece dizim ark bi cizgi olustu okdr.

Tamamen geçmez zaten sadece görünümünü düzeltiyomus okudugum kadarıyla harita gibi görünmesinden iyidir ama daha da kötü olursa diye korkuyorum en azından belli yerlerinde var şuan. Teşekkür ederim Yorumun için :)

bi dene istersen ama ürün satılabilsin diye de öyle demiş olablrler. eğer kullanan vrsa yorum ypr zaten. doktor ark ıma genetk demişti bu çatlak işi çoğunlukla genetk. ark ımda derdi annemn neresi çatlaksa bnm de öle ablamında öle.

Annem benden baya bi kilolu aslında ama çatlak diye birşey yok benim de kilo alıp vermemden dolayı oldu bi arkadasım kullanmıs sanırım çok iyi gelmiş

X