BABE C VİTAMİN SERUMU KULLANANLAR

siyahbimavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
7
0
86
25
Merhaba arkadaşlar, benim başım sivilcelerimle dertte. internetten araştırdım bu babe c vitaminlerini bayağı öneriyorlar ama tabiki seveni kadar sevmeyeni de var. Aranızda deneyen memnun kalan ya da tecrübesini paylaşabilecek var mı? hiçbir forumda düzgün bir bilgi bulamadım.

Canım cildiye daha düzgün bir sonuç verir limon maydanoz kürü kullan istersen kareciger cildimizin aynasiymis hem cildi hem karaciğeri temizliyo tabi araştır herhangi bir rahatsizligin yoksa kullan

Merhaba arkadaşlar, benim başım sivilcelerimle dertte. internetten araştırdım bu babe c vitaminlerini bayağı öneriyorlar ama tabiki seveni kadar sevmeyeni de var. Aranızda deneyen memnun kalan ya da tecrübesini paylaşabilecek var mı? hiçbir forumda düzgün bir bilgi bulamadım.
Merhaba, akneleriniz için C vitamini kullanacaksanız C vitamininden önce başka içeriklere yönelmenizi tavsiye ederim. Akneler için C vitamininin Sodium Ascorbyl Phosphate formu gerekiyor. Cilt tipinizi de yazarsanız daha size uygun fikirler gelebilir buradan.

Ben kullandım ama aktif aknelerim için değil de lekelerim için. Benim bildiğim aktif sivilceler den çok lekelere iyi geliyor c vitamini.
Kullandığım süre zarfında öyle çok harika bir değişim olmadı lekelerim üzerinde. Cildim biraz aydınlandı ama lekelerim tamamen geçmedi.

Back
X