Babasını kaybedenler için bayram...

sonbaharlikahve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
16
21
3
33
Babasını kaybeden kardeşlerim bu yazıyı, yalnızlığımı paylaşmak için yazıyorum.
36 gün önce babamı akciğer kanserinden kaybettim. Onu çok özlüyorum...

Benim gibi babasını kaybeden kardeşlerim, bayram geldi... Yüreğimiz buruk. Acımızla dûamız birleşip bizi sarıyor.
Babalarımızın mekanı cennet olsun...
Özleyeceğiz, arayacağız ama onlar için onların istediği gibi evlatlar olacağız..
Allah izin verirse ruhları bizlerden haberdar olur...

Babası hayatta olan kardeşlerim, lütfen şu an telefonu bırakıp babanızı öpüp sarılın... Değerlerini geç vakitte fark etmeden...

Hayatınız huzurla, bedeniniz sağlıkla ve yolunuz çiçeklerle dolsun kardeşlerim...
İYİ BAYRAMLAR...

Bir önceki konunuza da yazmıştım. Allah rahmet eylesin babalarımıza. Benim babamın dün ölüm yıldönümüydü. Kurban bayramına 10 gün kala ölmüştü rahmetli babacığım. O yüzden kayıtsız kalamadım bu konunuza da. Çünkü bayramların burukluğu nasıl iç acıtır, en iyi anlayanlardan biri olabilirim. Dün dua ettim kendi babama. Ama vesileyle hayatını kaybetmiş tüm yakınlarımıza rahmet, kalanlara sabır diliyorum. İyi bayramlar…

Benim gibi babasını kaybeden kardeşlerim, bayram geldi... Yüreğimiz buruk. Acımızla dûamız birleşip bizi sarıyor.
Özleyeceğiz, arayacağız ama onlar için onların istediği gibi evlatlar olacağız..

Babası hayatta olan kardeşlerim, lütfen şu an telefonu bırakıp babanızı öpüp sarılın... Değerlerini geç vakitte fark etmeden...

Hayatınız huzurla, bedeniniz sağlıkla ve yolunuz çiçeklerle dolsun kardeşlerim...
İYİ BAYRAMLAR...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah babanızın. 🤲🏻 Babama sarılmak öpmek nasıl bir his hiç bilmiyorum, sonrasında pişman olur muyum bunu da bilmiyorum.

Allah rahmet eylesin.
Ben de babamı geçen ramazan bayramına 50 gün kala kaybetmiştim. O günden beri bayramlar bayram değil. Çok özlüyorum.
Dünden beri ağlıyorum. Onunla dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki.. Bugünlerde kafamı meşgul eden bir konu var, geçenlerde rüyama geldi, o konuyu konuştuk. Bu dünyadan göçtü ama bizi bırakmadı, biliyorum.
İnananlar için cennet güzel bir kavuşma yeri. Orayı bekliyorum.
Kalanlarla hayırlı bayramlar diliyorum.

İYİ BAYRAMLAR...
Allah sabır versin size çok üzüldüm
Babam 4. Evre kolon kanseri ne dicem bilmiyorum ben bu kelimeleri hangi bayram yazacağım onunla daha kaç bayramım var onu da bilmiyorum ama yazdıklarınızı okumaya başlamadan daha başlıkta bile ağladım Allah mekanını cennet etsin

20/04/2021
Sonra kapımıza bir hüzün bıraktılar
bir daha da kımse almaya gelmedi
ve hiçbirşey eskisi gibi olmadı.
Adın batsın korona olmaz ol korona. seni bile isteye cıkaranlar cennet yüzü görmesin.

Başınız sağolsun acınız çok taze bu bayramk böyle geçirmeniz çok normal. Ama acı aynı şekliyle kalmıyor zaten kalsa nefes alamaz hiç gülemez yiyemez içemeyiz. Elbette kabuk bağlayacak bir süre sonra vefatından değil iyi anılarından konuşmaya başlayacaksınız ağlamadan yad edeceksiniz. Dilerim süresi hızlı olur. Eğer anneniz hayattaysa sizde ona sarılın, gideni getiremezsiniz ama kalana saha sahip cıkarsınız. Ben babam için efkarlanmak yerine annem sağlıklı benimle olduğu için şükrediyorum sürekli.

Back
X