canım sen zaten 20 yaşına gelmişsin. şu ana kadar okul dışındaki zamanlarını para kazanmak için harcamış olsaydın yani tamamen baba eline bakmamış olsaydın böyle olmazdı. bende 18 yaşına kadar hep öyleydim. benimde annem aynı baban gibiydi. sonra part time bir işe girdim ondan sonra eve geç geldiğimde bana söz söyleyecek hakkı kendinde bulamadı çünkü büyüdüğümü gördü..
bence bu bır sorun degıl yapı meselesi canım.
sen benım babamla bu konular yuzunden kavgalarımızı duysan pes edersın)
unıversıtede okudugum zaman gunde 3 kez aranır mı ınsan arardı.
her an basıma bır sey gelecekmıs gıbı davranır hala da oyle.
sankı dısarıdakı tinerci sapık kötü insanların hepsı benım pesımde gıbı:)
ben artık kavgada etmıyorum o ızın vermıyor ben evde oturuyorum alıstım yani evlensem dıye dusunuyorum artık o kadar soyleyım
Ne kadar büyüsek de anne baba gözünde hala çocuğuz biz.
Evlensek de bu böyle.
Babanız bu konuda size güven duymuyor değil ,çevreye güven duymuyor.
Haklı da bence.
Dışarıya çıktığınız zamanlarda onun arayacağı saatlerde ikna ederek konuşun ve hata yapmamaya çalışın.
Ben zaten sürekli hata yapmamaya çalışıyorum bnu yapsam babam kızar mı şöyle yapsam babam ne der diye düşünüyorum
ama artık yoruldum yani ben daha 19 yaşındayım
Çevreye güven duymuyor ama başıma bir şey geleceği varsa zaten gelir ama ben tutupta garip garip yerlerde gece 1-2 ye kadar geziyim demiyorum ki
biraz rahat bırakılmak istiyorum
Bugün de çıktım tam olarak şimdi(saat 7) aradılar hadi nerdesin diye Allahtan tam eve girmiştim
Bugün diyecektim 'baba ben biraz geç gelicem' gibisinden ama cümleyi de kuramadım babama da bişey diyemedim
Korkuyorum ya neden bilmiyorum ama korkuyorum işte babamdan
Koştur koştur arkadaşlarımla buluştum koştur koştur otobüse yetiştim 7'yi geçmesin diye içimde hep bi stres.Aman ya
ya aynı benim babam ve su anda konusmuyruz konusmadıgımız içinde gururuna yenilip de aramıyor ama anneme aratıyor nerde kaldı gelsin gibisinden.
bende üniyi memleketimde okudum ve her gün kurulu saat gibi 6da arardı nerdesin diye biliyor işte kaçta cıktıgımı ısrarla hergün arardı. kahvaltıda yediğime karısır ve ben 23 yasına geldim hala devam ediyor en son tabi bana cayını bitir türünden laflar edince patladım sanki 5 yasında cocuk var karsısında cayını bitir ne demek yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?